Quantcast

Εφιάλτης για μια δασκάλα ο πρώην - Της είχε κάνει τη ζωή «κόλαση»

Δέκα μήνες "κόλασης" βίωσε μία 25χρονη δασκάλα, η οποία καταγγέλλει ότι ο πρώην σύντροφός της που ήταν μπόντι-μπίλντερ, μετά τον χωρισμό άρχισε να την παρακολουθεί και να την παρενοχλεί, υποβάλλοντάς τη σε κανονικό μαρτύριο που την ανάγκασε ακόμη και να μετακομίσει.

Όπως ισχυρίζεται η Ρεμπέκα Κούνταλ, ο Ντέιλ Μουάρ κάθε φορά που την πλησίαζε δημοσίως φώναζε "κακοποίηση", έδειξε σε άλλα μέλη του γυμναστηρίου που πήγαιναν και οι δύο προσωπικές φωτογραφίες της, ενώ παράλληλα την εξύβριζε.

Η 25χρονη δασκάλα είπε στο δικαστήριο του Μάντσεστερ ότι ο Μουάρ έφθασε στο σημείο να δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς στο instagram όπου έστελνε μηνύματα και ανέβαζε φωτογραφίες προκειμένου να της κάνει "χαλάστρα" με άλλους άνδρες. Επικοινωνούσε ακόμη και με πρώην της λέγοντάς τους ότι είναι "περίεργη".

Επειδή δεν άντεχε τις ενοχλήσεις του, άλλαξε γυμναστήριο αλλά ο Μουάρ γράφτηκε και σ' αυτό. Ο διευθυντής του γυμναστηρίου κατέθεσε ότι πράγματι ο άνδρας όταν περνούσε δίπλα από τη Ρεμπέκα φώναζε "κακοποίηση" ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τον είχε εντοπίσει να την παρακολουθεί. Ερχόταν την ίδια ώρα που έμπαινε κι εκείνη στο γυμναστήριο και έφευγε ταυτόχρονα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια σ' ένα γυμναστήριο και χώρισαν τον Μάρτιο του 2018.

Ο Μουάρ αρνείται ότι παρενόχλησε τη δασκάλα και καταθέτοντας είπε πως δεν έχει καμία σεξουαλική φωτογραφία της και πως δεν έγινε μέλος του γυμναστηρίου την ίδια εποχή με εκείνη εσκεμμένα. Παραδέχτηκε ότι την εξύβριζε αλλά όχι ότι δημιούργησε ψεύτικα προφίλ στο Instagram.