Quantcast

Έξαλλος ο Ιμάμογλου επειδή τον αποκάλεσαν «Έλληνα»

Σκληρή απάντηση στον δήμαρχο συνοικίας της Κωνσταντινούπολης, που τον χαρακτήρισε «Έλληνα» πριν από λίγες ημέρες, έδωσε ο Εκρέμ Ιμάμογλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του CNN Türk.

Ο Ιμάμογλου εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο, όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε γιατί δεν απαντά σε όσους τον αποκαλούν «Έλληνα», λόγω της ποντιακής καταγωγής του. Είπε χαρακτηριστικά:

«Στην Ελλάδα το ψάξατε, το είδατε πουθενά; Δεν υπάρχει τέτοια είδηση. Μία τοπική, ευτελής ιστοσελίδα που δεν την ξέρουν καν, το έγραψε ή κάποιοι άλλοι το τύπωσαν. Ψάξαμε και δεν βρήκαμε καν ποια είναι αυτή η ιστοσελίδα. Και όποιος το χρησιμοποιεί, είναι περιορισμένης νοημοσύνης, είναι άσχετος. Για να το πω ξεκάθαρα, τέτοιος είναι αυτός ο δήμαρχος (ο Τεβφίκ Γκιοκσού). "Γιατί δεν απαντούν", λένε. Γιατί να απαντήσω; Βγήκε σε μία ευτελή ιστοσελίδα ένα άρθρο και το χρησιμοποίησε ένας περιορισμένης νοημοσύνης δήμαρχος. Το ξαναλέω, ανεξάρτητα από τη θέση που έχουν εκείνοι που τα λένε αυτά, είναι χαζοί και άσχετοι».

Σύμφωνα με το OPEN, όσον αφορά την ποντιακή του καταγωγή, ο Εκρέμ Ιμάμογλου είπε «Από πού κρατάει το σόι μου είναι γνωστό. Εδώ είμαστε 8-9 γενιές. Αν απαντώ σε τέτοιες μικρότητες, θα γίνω σαν κι αυτούς».

 
 

Δείτε το δημοσίευμα που έγινε αιτία πολιτικής αντιπαράθεσης: