Quantcast
Έκθεση της KGB λέει ότι εξωγήινοι σε UFO μετέτρεψαν στρατιώτες σε πέτρα! - Real.gr

Έκθεση της KGB λέει ότι εξωγήινοι σε UFO μετέτρεψαν στρατιώτες σε πέτρα!

Η CIA πήρε την Έκθεση στα χέρια της το 1991, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι; Αν όντως έχει βάση ο φάκελος της KGB που είχε περιέλθει στη CIA, τότε ναι υπάρχουν και άλλοι που ζουν μακριά από τον πλανήτη Γη. Συγκεκριμένα, απόρρητο αρχείο της CIA από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου που ήλθε στη δημοσιότητα περιγράφει μια σύγκρουση μεταξύ Σοβιετικών στρατιωτών και ενός UFO.

Αυτό το αρχείο το απέκτησε η CIA μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, και ήταν μέρος μιας έκθεσης 250 σελίδων της KGB, που αφηγείται τα γεγονότα που συνέβησαν όταν μια διμοιρία άρχισε να πυροβολεί εναντίον ενός ιπτάμενου δίσκου πάνω από τη Σιβηρία.

Όπως αναφέρει η New York Post, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης, Σοβιετικοί στρατιώτες εντόπισαν ένα «χαμηλά ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα δίσκου» να πετάει πάνω από τα κεφάλια τους και τότε ένας στρατιώτης εκτόξευσεαντιαεροπορικό πύραυλο χτυπώντας το άγνωστο σκάφος, το οποίο συνετρίβη στο έδαφος.

Και τότε, σαν από σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, από τα συντρίμμια αναδύθηκαν πέντε μικρόσωμα ανθρωποειδή με μεγάλα κεφάλια και μαύρα μάτια.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τα όντα βγήκαν από το κατεστραμμένο σκάφος και, αφού ενώθηκαν μεταξύ τους, σχημάτισαν μια λαμπερή σφαίρα, η οποία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εξερράγη μέσα σ’ ένα εκτυφλωτικό φως.

Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό: 23 στρατιώτες που παρακολουθούσαν το φαινόμενο μετατράπηκαν σε «πέτρινους στύλους». Μόνο δύο στρατιώτες κατάφεραν να επιβιώσουν, καθώς βρίσκονταν στη σκιά και δεν εκτέθηκαν πλήρως στο φως.

Η KGB φέρεται να μετέφερε τόσο τα απολιθωμένα σώματα των στρατιωτών όσο και τα συντρίμμια του UFO σε μια άκρως απόρρητη βάση κοντά στη Μόσχα.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα σώματα είχαν μετατραπεί σε υλικό πανομοιότυπο με τον ασβεστόλιθο.

«Εφόσον ο φάκελος της KGB ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια εξαιρετικά απειλητική υπόθεση», συμπέρανε η CIA.

«Οι Εξωγήινοι διαθέτουν τέτοια όπλα και τεχνολογία που ξεπερνούν όλες τις υποθέσεις μας. Μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους αν τους επιτεθούν», επισημαίνει.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR