Quantcast

Φρίκη στη Ρωσία: Σκότωσε τη sex coach σύζυγό του επειδή τη ζήλευε παράφορα

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία όπου σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα του, επιτυχημένη sex coach Alexandra Mursalova, και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα από τον 13ο όροφο του κτιρίου όπου διέμεναν στην Αγία Πετρούπολη.

Ο 24χρονος Rustam Mursalov ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη Alexandra Mursalova, επειδή τη «ζήλευε», σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, και η 25χρονη εργαζόταν ως sex coach για πλούσιους πελάτες στην Αγία Πετρούπολη ενώ ο 24χρονος ως personal trainer. 

Στις αναρτήσεις της,η Murasalova έγραφε ότι ο σύζυγός της ζήλευε τα κέρδη της από τη δουλειά της.

«Ο σύζυγός μου προσπαθούσε να μου πάρει το τηλέφωνο ώστε να μην βγάλω περισσότερα χρήματα. Μετά κάναμε οικογενειακή θεραπεία. Αυτό διευκόλυνε τα πάντα, πετύχαμε άλλο επίπεδο στη σχέση και εκείνος παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Όλο το καλοκαίρι η σχέση μας ήταν σούπερ. Η καλύτερη περίοδός μας».

«Τα χρήματα είναι σταθερά το εμπόδιο στη σχέση μας. Σήμερα ο σύζυγός μου είπε ότι τα χρήματα χαλάνε τα πάντα και μια μέρα θα πρέπει να επιλέξω, εκείνον ή τα χρήματα» είχε γράψει η άτυχη γυναίκα και είχε προσθέσει: «Αγαπώ τον σύζυγό μου αλλά δεν είμαι έτοιμη να εγκαταλείψω τις επιθυμίες και τα όνειρά μου».

Ο Mursalov φαίνεται ότι είχε απειλήσει να μαχαιρώσει την ίδια και τα παιδιά τους, ηλικίας 7 και 2 ετών μία μόλις εβδομάδα πριν τη δολοφονία.

«Χτύπησε την πόρτα, λέγοντας ότι θα σκοτώσει εμένα και τα παιδιά και στη συνέχεια θα πηδήξει στο κενό», έγραψε η γυναίκα. «Πήρα τα παιδιά και άλλαζα διαμερίσματα, αλλά έρχεται κάθε βράδυ, χτυπά την πόρτα, μας ξυπνά και τρομάζει τα παιδιά».

Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία ή αν αναζήτησε βοήθεια από τις Αρχές.

Ο 24χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του λόγω ζήλιας για την οικονομική της επιτυχία.

Λέγεται ότι κατά την ανάκριση ομολόγησε ότι είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του. «Είχε προετοιμάσει ένα μαχαίρι και πήγε τα παιδιά στους συγγενείς τους ώστε να μην ζήσουν τη φρίκη» είπαν οι δυνάμεις επιβολής του νόμου.

Ο άνδρας κατάφερε θανάσιμες μαχαιριές στο κεφάλι και τον λαιμό της sex coach προτού πετάξει το πτώμα από ύψος 40 μέτρων. Αφού σκότωσε τη σύζυγό του, ο δράστης φέρεται να διέφυγε για να παραδοθεί λίγο αργότερα στην αστυνομία.