Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του.
Λίβυος, γεννημένος το 2000 είναι ο δράστης της επίθεσης με αιχμηρό αντικείμενο (κατσαβίδι) που τραυμάτισε 6 άτομα, στο σταθμό τρένων Gare du Nord στο Παρίσι. Ο ίδιος είναι σε σοβαρή κατάσταση καθώς πυροβολήθηκε από αστυνομικούς στο στέρνο.
Reports of six people, including a police officer, being wounded in a knife attack, at Gare du Nord train station in #Paris. Suspect has been shot by police officers.#Attack#GareduNord#Francepic.twitter.com/p705rzfBvX
— Chaudhary Parvez (@ChaudharyParvez) January 11, 2023
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στο όνομά του υπάρχει δικαστική «διαταγή εξόδου από τη χώρα» αλλά επειδή είναι από τη Λιβύη δεν γίνεται εφικτή η απέλασή του γιατί αποτελεί «ασταθή» χώρα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διμερής επικοινωνία σε θέματα μετανάστευσης.