Quantcast

Γαλλία: Πριν από 175 μέρες διαγνώστηκε με κορωνοϊό και εξακολουθεί να είναι άρρωστη

Μια νέα κοπέλα, η Πολίν Ουστρίκ, διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 175 ημέρες και από τότε υποφέρει, καθώς δεν έχει γίνει καλά, ενώ η ασθένεια τις έχει προκαλέσει πολλές λειτουργικές βλάβες, μεταξύ άλλων απορρύθμιση του νευρολογικού της συστήματος με παρενέργειες στο αναπνευστικό, την καρδιακή λειτουργία και την αρτηριακή πίεση.

Η κοπέλα ασθένησε όταν ήρθε σε επαφή με μια συνάδελφο της που ήταν φορέας του ιού. Τα συμπτώματα του κορωνοϊού εμφανίστηκαν στις 23 Μαρτίου και από τότε η ζωή της έχει γίνει μια κόλαση. Οι δυνάμεις της την έχουν εγκαταλείψει και δεν μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. 

Για τον εφιάλτη που ζει μίλησε στη γαλλική τηλεόραση:

-Μου διέγνωσαν πριν από μερικές εβδομάδες μια δισονομία. Τον Σεπτέμβριο και τον Ιούλιο…

- Τι είναι ακριβώς;

- Είναι μια απορρύθμιση του νευρολογικού συστήματος… το οποίο επιτρέπει τη ρύθμιση της αναπνοής, της καρδιακής λειτουργίας και της αρτηριακής πίεσης. Στην περίπτωσή μου έχει απορρυθμιστεί. Η αρτηριακή μου πίεση είναι πολύ χαμηλή σε κάθε προσπάθεια, η παλμοί της καρδιάς μου πολύ γρήγοροι, δεν μπορώ πια να αντιδράσω όπως πρέπει στην παραμικρή προσπάθεια κι έχω ναυτίες, ζαλάδες, δεν αισθάνομαι καλά, δεν καταφέρνω πια να αναπνεύσω έχω πρόβλημα με την οξυγόνωση. Συμπτώματα που είναι πολύ άσχημα για μια νεαρή 27 ετών, γιατί δεν μπορώ να ζήσω κανονικά μια μέρα στην εργασία μου ή όταν κάνω πράγματα στο σπίτι. Δεν είναι πια δυνατό.