Quantcast

«Η γυναίκα του φταίει»: Τι λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό που την φιλοξένησε, αφήνοντας γυναίκα και δύο παιδιά

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση  του 29χρονου Τόνι Γκάρνερ, ο οποίος εγκατέλειψε σύζυγο και δύο παιδιά για χάρη της Ουκρανής πρόσφυγα Σοφία Καρκάντιμ, την οποία φιλοξενούσαν στο σπίτι τους.

 Η 22χρονη, μιλώνας στη «Sun» επισημαίνει «Ο έρωτάς μας είναι αληθινός» τονίζοντας ότι νιώθει προσβεβλημένη για τα όσα της προσάπτει η σύζυγος του αγαπημένου της.

Η ίδια υποστήριξε ότι η πρώην σύζυγος του αγαπημένου της είναι «διπρόσωπη», κι ότι τις συνεχείς υποψίες της ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, άθελά της τους έφερε πιο κοντά». Η Σοφία Καρκάντιμ επιμένει ότι η πρώην σύζυγος του Τόνι ευθύνεται για τον χωρισμό του ζευγαριού.

«Αυτό δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Μου άρεσε η οικογένεια. Πέρασα πολύ χρόνο με τη Λόρνα και προσπάθησα να τη βοηθήσω. Ήταν όμως διπρόσωπη...». «Οι συνεχείς υποψίες της, η ένταση, απλώς έσπρωξε εμένα και τον Τόνι πιο κοντά. Έλεγε συνεχώς ότι κάτι έτρεχε μεταξύ μας ενώ αυτό δεν συνέβαινε. Άρα αυτή φταίει», δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun» χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες που της προσάπτει «b****t» (ανοησίες).

Η Λόρνα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι είχε επιφυλάξεις σχετικά με το πρόγραμμα φιλοξενίας Ουκρανών προσφύγων αλλά θεώρησε ότι ήταν το σωστό βλέποντας στην τηλεόραση την «εφιαλτική» κατάσταση που επικρατεί στην πολύπαθη χώρα. Το πρόγραμμα φιλοξενίας, σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης Τζόνσον, αφορά την προσφορά στέγης σε πρόσφυγες από την εμπόλεμη Ουκρανία.

Από την πλευρά του, ο Τόνι υποστηρίζει ότι νιώθει άσχημα για ότι συνέβη κι ότι η μητέρα των δύο παιδιών του δεν φταίει σε τίποτα. «Λυπάμαι πολύ για αυτό που περνά η Λόρνα, δεν ήταν δικό της λάθος.Δεν ήταν προγραμματισμένο να ερωτευτούμε με τη Σοφία και δεν είχαμε σκοπό να βλάψουμε κανέναν», προσθέτει.