Quantcast

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί να μην γίνει άρση περιοριστικών μέτρων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν προχωρεί σε οριζόντιες συστάσεις για χώρες και περιοχές ως προς την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για την επιβράδυνση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά απευθύνει προειδοποίηση κατά της πρόωρης άρσης τους, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού.

«Ενα από τα σημαντικότερα ζητήματα είναι να μην εγκαταλειφθούν πολύ πρόωρα τα μέτρα για να μην υπάρξει οπισθοχώρηση», δήλωσε ο Κρίστιαν Λίντμάιερ.

«Είναι σαν να είναι κανείς άρρωστος και, αν σηκωθεί πρόωρα από το κρεβάτι, υπάρχει κίνδυνος να πισωγυρίσει και να έχει επιπλοκές», πρόσθεσε.

Ακόμη δύο θάνατοι - Στους 81 οι νεκροί στη χώρα μας

Ακόμα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό.

Ενας άνδρας έχασε χθες το βράδυ τη μάχη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονικής, όπου και νοσηλευόταν. Πρόκειται για έναν 42χρονο από την Πορταριά Χαλκιδικής, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Επίσης, μια γυναίκα εξέπνευσε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σήμερα το πρωί. Πρόκειται για μια 84χρονη γυναίκα από την Αθήνα, η οποία έδωσε για μέρες τη μάχη με τον ιό, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.