Quantcast

Kατεχόμενα: Αυτό είναι το ροζ βίντεο που «καίει» τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους

Πολιτικό σεισμό προκάλεσε στα κατεχόμενα ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον παραιτηθέντα «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσάν Σάνερ και εκ των πιο στενών συνεργατών του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Την παραίτηση του λεγόμενου «πρωθυπουργού» του Tουρκοκυπριακού Κόμματος Εθνικής Ενότητας, Έρσαν Σάνερ, μεταδίδουν τα τ/κ μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρωθυπουργός Ερσάν Σάνερ αποφάσισε να αποσυρθεί από την πολιτική μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για το ροζ βίντεο και τη συμμετοχή του σε αυτό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, σήμερα, ετοιμάστηκε η επιστολή παραίτησης, αποχώρησε από το συνέδριο και θα παραιτηθεί από την προεδρία του κόμματος εντός των επόμενων ωρών.

Σήμερα το απόγευμα, οι υπουργοί του UBP θα συγκεντρωθούν και θα καθορίσουν τον οδικό χάρτη ενώ η διαδικασία διεξαγωγής του συνεδρίου, με πολλούς υποψηφίους, συνεχίζεται, όπως μεταδίδει το sigmalive επικαλούμενο το haberkibris.com.

Το βίντεο που προκάλεσε «σεισμό» και διέρρευσε στα social media, ουσιαστικά δείχνει τον Σάνερ σε μια βιντεοκλήση με μια γυναίκα στην οποία φαίνεται να δίνει οδηγίες και εκείνη να τις ακολουθεί.