Quantcast

«Λύγισε» ο Μπάλντουιν στην πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στο «Rust»: «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη» - Βίντεο

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» όπου έχασε τη ζωή της η 42χρονη κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς, έδωσε ο Άλεκ Μπάλντουιν.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Τζορτζ Στεφανόπουλος στο ABC, ενώ την Τετάρτη (01/12) δόθηκε στη δημοσιότητα ένα promo, στο οποίο αρνείται ότι τράβηξε την σκανδάλη του όπλου. «Λοιπόν η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε. Δεν την τράβηξα. Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κάποιον και θα του τράβαγα την σκανδάλη. Ποτέ» ήταν η κατηγορηματική απάντησή του στο ερώτημα αν υπήρχε στο σενάριο μια τέτοια κίνηση.

Ο ίδιος ο Στεφανόπουλος, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, περιέγραψε τον Μπάλτουιν «συντετριμμένο και πολύ ειλικρινή». «Απάντησε σε κάθε ερώτηση και συζήτησε για την Χάτσινς, τη συνάντηση με την οικογένειά της και για το τι συνέβη στο πλατό εκείνη την ημέρα», τόνισε. 

Ερωτηθείς για το πώς πιστεύει ότι η αληθινή σφαίρα μπήκε στο όπλο, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν άδειο ή με ψεύτικες σφαίρες, ο ηθοποιός απάντησε ότι «δεν είχε ιδέα».

Ο Μπάλντουιν απάντησε επίσης κατηγορηματικά στον Στεφανόπουλο ότι ο πυροβολισμός αυτός ήταν ό,τι χειρότερο του έχει συμβεί ποτέ: «Ναι… ναι, γιατί κοιτάω πίσω και σκέφτομαι "τι θα μπορούσα να είχα κάνει;”».