Το μακελειό στη Νέα Ορλεάνη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς με τους 14 νεκρούς συνεχίζει να συγκλονίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα ήρθε στη δημοσιότητας ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο. Κάμερα σώματος ενός αστυνομικού κατέγραψε τη στιγμή που έχουν περικυκλώσει το αυτοκίνητο του Σαμσούντ ντιν Τζαμπάρ, με τον δράστη να αρχίζει να τους πυροβολεί.
Όπως φαίνεται στην κάμερα, ορισμένοι αστυνομικοί άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι καθώς ο μακελάρης άνοιξε πυρ εναντίον τους, κρυμμένος πίσω από τον αερόσακο του αυτοκινήτου τραυματίζοντας δύο εξ αυτών.
New bodycam footage from New Orleans police reveals the moment Shamsud-Din Jabbar was shot dead after the attack.
WARNING: This video contains the sound of gunshots.
Read more: https://t.co/qt5uLotmVQpic.twitter.com/yhzFbhNZ3T
— Sky News (@SkyNews) January 10, 2025
Δευτερόλεπτα μετά, οι αστυνομικοί απαντούν πυροβολώντας πολλές φορές, όπως ακούγονται στο βίντεο (ο άνθρωπος που είχε την κάμερα ήταν με πλάτη), εξουδετερώνοντάς τον.