Quantcast

Μπρονξ: Μυστήριο με τον θάνατο του Αλβανού ηθοποιού και της συζύγου του που πήδηξαν από τον 6ο όροφο

Μυστήριο παραμένει για τις Αρχές ο αιφνίδιος θάνατος ενός Αλβανού ηθοποιού και της συζύγου του στις ΗΠΑ, οι οποίοι έπεσαν από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν, στην περιοχή του Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

Ο 35χρονος Φλοριάντ Μπελιού και η 28χρονη Ορνέλα Σέχι, γονείς δυο ανήλικων παιδιών, βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας, περίπου στις 09:15 το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα), όπως δήλωσαν αστυνομικές πηγές στη New York Daily. Ο θάνατός τους διαπιστώθηκε περίπου 10 λεπτά αργότερα.

Οι γείτονές τους δήλωσαν ότι άκουσαν φωνές λίγα λεπτά προτού το ζευγάρι βρεθεί στο κενό, με τις Αρχές να εξετάζουν αν κάποιος καβγάς του ζευγαριού, ή κάποιο άλλο περιστατικό είχε προηγηθεί της πτώσης τους από τον έκτο. Οι μικροί τους γιοι, ηλικίας 6 και 2 ετών, βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα εκείνη τη στιγμή, ενώ ένας γείτονας ανέφερε πως άκουσε ένα παιδί να φωνάζει: «Μαμά! Μαμά!» μετά την πτώση τους.

Ύποπτα «σημάδια» στο διαμέρισμα του ζευγαριού

Μιλώντας σήμερα στην New York Post, μια αστυνομική πηγή ανέφερε πως «Υπήρχαν σημάδια στο διαμέρισμα που έδειχναν ότι δεν ήταν όλα ειρηνικά και ήρεμα, καθώς δεν αποφάσισαν απλώς να αφήσουν πίσω τα παιδιά τους και να πηδήξουν».

Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να εξακριβώσουν εάν η Ορνέλα Σέχι υπέστη τραυματισμούς που δεν οφείλονται στην πτώση, είπε η πηγή. Μέχρι αργά το πρωί της Τρίτης, το Ιατροδικαστικό Γραφείο της πόλης δεν είχε αποφανθεί για τους θανάτους.

«Και οι δύο εκθέσεις εκκρεμούν ενώ η αστυνομία αναμένει πρόσθετες διερευνητικές πληροφορίες», είπε μια εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, προσθέτοντας ότι τα σημάδια θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν «περαιτέρω δείγματα ή ερευνητικό υλικό από το σκηνικό της τραγωδίας».

Η 28χρονη γυναίκα καταγράφηκε σε βίντεο να πέφτει από τον έκτο όροφο του κτηρίου πρώτα και να χτυπά στο δρόμο, με τον σύζυγό της ο οποίος την ημέρα εκείνη είχε τα γενέθλιά του, να προσγειώνεται δευτερόλεπτα αργότερα, είπαν πηγές στην NY Post, μια μέρα μετά τον θάνατο του ζευγαριού.