Quantcast

Μυστήριο: Πώς συνδέονται η «ερωμένη» του Μπιλ Γκέιτς με τη γνωστή Ρωσίδα κατάσκοπο Άννα Τσάπμαν

Η Μίλα Αντόνοβα, η νεαρή Ρωσίδα με την οποία ο Μπιλ Γκέιτς φερόταν να είχε κρυφό δεσμό, φαίνεται ότι γνώριζε την Άννα Τσάπμαν.

Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφία της Αντόνοβα με την πασίγνωστη κατάσκοπο του Κρεμλίνου, να ποζάρουν χαμογελαστές  σε δρόμο της Νέας Υόρκης, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα και προκαλεί ανησυχία στις ΗΠΑ.

Η φωτογραφία από μόνη της δεν αποδεικνύει κάτι, ωστόσο ανάβει… φωτιές για το αν γνώριζε ο Γκέιτς για τη γνωριμία των δύο γυναικών.

Η Άννα Τσάπμαν, γνωστή ως «φλογερή κοκκινομάλλα» της Ρωσίας, συνελήφθη μαζί με άλλα εννέα άτομα το 2019 στις ΗΠΑ για τη συμμετοχή της σε ένα δίκτυο Ρώσων πρακτόρων, στόχος των οποίων ήταν να διεισδύσουν στους υψηλότερους πολιτικούς και κοινωνικούς κύκλους της Αμερικής.

Ο καταδικασμένος για trafficking και σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών Τζέφρι Έπσταϊν, απειλούσε τον Μπιλ Γκέιτς και προσπάθησε να τον εκβιάσει για την εξωσυζυγική του σχέση με μια Ρωσίδα παίκτρια του μπριτζ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Μιλώντας στη Journal, πηγές που γνωρίζουν το θέμα ανέφεραν ότι αφού ο Έπσταϊν έμαθε για τη σχέση του συνιδρυτή της Microsoft με τη Ρωσίδα παίκτρια Μίλα Αντόνοβα, απείλησε τον Γκέιτς ώστε να του επιστρέψει τα δίδακτρα που είχε αρχικά καλύψει ο Έπσταϊν για να παρακολουθήσει η Αντόνοβα μαθήματα για κώδικα λογισμικών.

Η εκρηκτική κατάσκοπος και μοντέλο, που προσπάθησε να σαγηνεύσει τον Έντουαρντ Σνόουντεν, γεννήθηκε στο Βόλγκογκραντ. Κόρη ενός ανώτερου στελέχους της KGP, παντρεύτηκε το 2001 τον Βρετανό Άλεξ Τσάπμαν, αποκτώντας έτσι, εκτός από τη βρετανική υπηκοότητα, και βρετανικό διαβατήριο.

Εκπρόσωπος του Γκέιτς ανέφερε πως οι συναντήσεις είχαν να κάνουν με «φιλανθρωπικούς σκοπούς», ενώ η Daily Mail εκφράζει την εξής απορία: Αν ο Επστάιν γνώριζε για τη σχέση και φρόντιζε να μάθει και ο Γκέιτς ότι γνώριζε, ήξερε και για τη σχέση της Αντόνοβα με την Τσάπμαν;

Σε κάθε περίπτωση, η σύνδεση του Μπιλ Γκέιτς με γυναίκα η οποία είχε σχέση με κατάσκοπο του Κρεμλίνου είναι «ενοχλητική, τουλάχιστον, για τις ΗΠΑ», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η σύλληψη της Τσάπμαν έγινε έναν χρόνο μετά την γνωριμία του Μπιλ Γκέιτς με την Αντόνοβα, η οποία πλέον είναι 39 ετών. Μάλιστα, στο διαδίκτυο υπάρχει και βίντεο το οποίο τραβάει η Αντόνοβα, όπου ρωτάει τον Γκέιτς ποιος είναι, προφανώς αστειευόμενη, με τον δισεκατομμυριούχο να χαμογελά, δείχνοντας πως οι δυο τους φλέρταραν..