Quantcast

Νέες φρικαλεότητες με αποκεφαλισμούς από το Ισλαμικό Κράτος! - Σκληρές εικόνες

Εικόνες φρίκης σε σοκαριστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα οργάνωση του ISIS στην Νιγηρία, με αποκεφαλισμούς Χριστιανών!

Στο βίντεο -που δεν δημοσιεύεται λόγω σοκαριστικών εικόνων- η τρομοκρατική οργάνωση του ISIS, δείχνει τη δολοφονία 11 χριστιανών ανδρών στη Νιγηρία, υποστηρίζοντας ότι εντάσσεται στην εκστρατεία εκδίκησης των θανάτων του ηγέτη του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι και του εκπροσώπου του.

Το βίντεο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Telegram, την επομένη των Χριστουγέννων, με υπότιτλους στα αραβικά, χωρίς ηχογραφημένο μήνυμα.

Στα πλάνα διακρίνονται άνδρες, με φόρμες και μαύρες μάσκες, να βρίσκονται πίσω από τους αιχμαλώτους που έχουν δεμένα τα μάτια. Κατόπιν πυροβολούν τον έναν και αποκεφαλίζουν τους υπόλοιπους.

Οι αιχμάλωτοι είχαν απαχθεί από το Μαϊντουγκούρι και το Νταματούρου στη βορειοανατολική Νιγηρία, όπου οι τζιχαντιστές μάχονται εδώ και χρόνια προκειμένου να εγκαθιδρύσουν ένα ξεχωριστό Ισλαμικό Κράτος. Το βίντεο της απαγωγής

Το βίντεο των απαχθέντων, που έχει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, οι αιχμάλωτοι ικετεύουν τη Χριστιανική Ένωση της Νιγηρίας και τον πρόεδρο Μουχαμαντού Μπουχάρι να παρέμβουν για να τους σώσουν.