Quantcast

Νέες τουρκικές απειλές σε Ελλάδα και Κύπρο - Τσελίκ: «Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο»

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, απειλώντας ουσιαστικά την Ελλάδα και την Κύπρο με την δύναμη του Τουρκικού στόλου. «Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο. 

Σας ξεπερνάει να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο», ανέφερε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, μετά τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος που έγινε υπό την προεδρία του Ερντογάν, προειδοποιώντας ουσιαστικά την Αθήνα και την Κύπρο.

«Δεν είδαμε να τηρούν το λόγο τους ούτε η Ελλάδα , ούτε η νότια Κύπρος (Κυπριακή Δημοκρατία). Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ενας Ελληνοκύπριος υπουργός βγήκε και είπε η Ε.Ε. να δημιουργήσει έναν μόνιμο στόλο απέναντι στην Τουρκία, Να ξέρετε πως δεν αλλάζει την στάση της Τουρκίας αν κινηθείτε με αυτόν ή τον άλλον. Δυστυχώς, οι Ελληνοκύπριου που μιλούν, αυτοί που είναι Υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας, επιλέγονται απο τους πιο προβληματικούς τύπους που δεν ξέρουν να μιλούν την πολιτική γλώσσα και δεν έχουν την δυνατότητα να καταλάβουν την Τουρκία. Εμείς κινούμαστε στα πλαίσια του δικαίου και της δικαιοσύνης. Αν όμως αναφέρεστε στην χρήση πραγματικής δύναμης, θέλω να σας κάνω μια απλή προειδοποίηση. Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Το να κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο σας ξεπερνά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ.