Quantcast

Νεκρή σε ηλικία 15 ετών σταρ του YouTube που έπασχε από πραγματικό σύνδρομο «Benjamin Button»

Η έφηβη, που έπασχε από την πραγματική ασθένεια «Benjamin Button» και είχε συγκέντρωσει εκατομμύρια followers στο YouTube, πέθανε σε ηλικία 15 ετών.

Η Adalia Rose, από το Τέξας, διαγνώστηκε με «Hutchinson-Gilford progeria», μια γενετική πάθηση γνωστή και ως νόσος Benjamin Button, όταν ήταν τριών μηνών.

Η πάθηση, η οποία επηρεάζει λιγότερα από 500 παιδιά παγκοσμίως, κατηγοριοποιείται ως ακραία επιταχυνόμενη γήρανση και έχει μέσο προσδόκιμο ζωής τα 13 χρόνια.

Καθώς μεγάλωνε, βρήκε φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας 2,91 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και 379.000 ακόλουθους στο Instagram.

Η οικογένειά της ανακοίνωσε ότι η Adalia πέθανε χθες λόγω της κατάστασής της.

«Άγγιξε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπους και άφησε το μεγαλύτερο αποτύπωμα σε όλους όσοι τη γνώριζαν. Δεν πονάει πια και τώρα χορεύει με τη μουσική που αγαπά», είπε η οικογένειά της

«Στις 12 Ιανουαρίου 2022 στις 19:00 η Adalia Rose Williams απελευθερώθηκε από αυτόν τον κόσμο. Μπήκε αθόρυβα και έφυγε ήσυχα, αλλά η ζωή της απέχει πολύ από αυτό», έγραψε η οικογένειά της στη σελίδα της στο Instagram.

«Μακάρι να μην ήταν αυτή η πραγματικότητά μας, αλλά δυστυχώς είναι. Θέλουμε να πούμε ευχαριστώ σε όλους όσους την αγάπησαν και την υποστήριξαν», συνέχισαν.

«Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες της που εργάστηκαν για ΧΡΟΝΙΑ για να την κρατήσουν υγιή. Η οικογένεια θα ήθελε τώρα να θρηνήσει ιδιωτικά αυτήν την τεράστια απώλεια.»

Πηγή: Daily Mail