Quantcast

Πανικός σε αεροπλάνο: Έβγαλαν έξω γυναίκα που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα - Έβηχε πάνω στους συνεπιβάτες της

Πανικό προκάλεσε σε αεροσκάφος της EasyJet στη Βόρεια Ιρλανδία μία γυναίκα αρνήτρια της μάσκας. Η πτήση θα απογειωνόταν από το Μπέλφαστ με προορισμό το Εδιμβούργο στις 18 Οκτωβρίου. Η γυναίκα αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας. 

Στο βίντεο καταγράφεται η γυναίκα που ουρλιάζει στους άλλους επιβάτες και στο πλήρωμα καμπίνας μαζεύοντας τα πράγματά της από τη θέση της.

"Όλοι σας να πάτε να γ@@@@@@@ε. Παίρνετε ζωές! Όλοι πεθαίνουν! Το ξέρατε; Όλοι οι γα@@@@@οι πεθαίνουν! Κορωνοϊός ή όχι, όλοι πεθαίνουν" ούρλιαζε, ενώ τη συνόδευαν εκτός αεροσκάφους

Και τότε άρχισε να προσποιείται ότι βήχει πάνω σε καθήμενους επιβάτες. Έβρισε το πλήρωμα που την έβγαζε από το αεροσκάφος, ενώ η EasyJet επιβεβαίωσε ότι αστυνομικοί μπήκαν στο αεροπλάνο επειδή υπήρχε ταραγμένος επιβάτης που αρνιόταν να φορέσει μάσκα.

"Σύμφωνα με τις οδηγίες του οργανισμού, όλοι οι επιβάτες υποχρεούνται να φορούν μάσκα για την πτήση τους την οποία πρέπει να φορούν στη διάρκεια της επιβίβασης και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, εκτός από την ώρα που τρώνε ή πίνουν. "Οι επιβάτες λαμβάνουν ξεκάθαρες πληροφορίες πριν ταξιδέψουν και μέσω ανακοινώσεων την ώρα της πτήσης για να επιβεβαιωθεί ότι γνωρίζουν τα απαιτούμενα προστατευτικά μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια όλων των επιβαινόντων. Δεν θα ανεχθούμε ενοχλητική συμπεριφορά προς άλλους επιβάτες και το πλήρωμα" επεσήμανε η εκπρόσωπος της εταιρείας στην ανακοίνωσή της.