Quantcast

«Λύγισαν» τον serial killer της Κύπρου και ομολόγησε μέσα σε λίγες ώρες 5 φόνους

Έσπασε στην ανάκριση και ομολόγησε κάθε φρικιαστική του πράξη ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης παραδέχθηκε ότι σκότωσε 7 πρόσωπα, 5 γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια (οι οποίες είναι κόρες δύο εκ των θυμάτων). Πώς όμως ομολόγησε τα πάντα, ενώ το πρωί όταν οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου παραδεχόταν μόνο δύο φόνους και πιο συγκεκριμένα τις δολοφονίες της Mary Rose και της Arian Palanes. 

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές  στη δημοσιογράφο του Sigmalive, Φρόσω Βιολάρη, τα μέλη της Αστυνομίας με μεθοδικότητα και υποδειγματική μαεστρία οδήγησαν τον ύποπτο στην ομολογία. 

Πιο συγκεκριμένα οι ανακριτές της Αστυνομίας αντίκρισαν έναν καταρρακωμένο «Ορέστη» μετά την ολοκλήρωση της δικασίμου. 

Οι ανακριτές με μεθοδικό τρόπο οδήγησαν τον 35χρονο σε ανάκριση όπου εκεί παραδέχθηκε κάθε ειδεχθές του έγκλημα. 

Η συνεχής διερεύνηση της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα, ο μεθοδικός τρόπος που χρησιμοποίησαν οι ανακριτές αλλά και η ψυχολογία του 35χρονου μετά την σημερινή δικάσιμο ήταν αυτά που οδήγησαν τελικά στην τελική ομολογία, αν και ο 35χρονος κρίνεται ως «μη εύκολος άνθρωπος», από τους αρμοδίους που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Εκτός από τον φόνο της Marry Rose, της 6χρονης κόρης της και της Arian Palanos παραδέχθηκε ότι σκότωσε και την Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες.

Επιπλέον παραδέχθηκε την δολοφονία γυναίκας από το Νεπάλ ή την Ινδία. Πρόκειται για την γυναίκα που εντοπίστηκε στο πεδίο βολής της Ορούντας.  Τη σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο. Υπέδειξε τον χώρο, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα. 

Η νέα υπόθεση που προκύπτει είναι η παραδοχή διπλής δολοφονίας μάνας και ανήλικης κόρης από τη Ρουμανία.

Το απόγευμα βρέθηκε νέο πτώμα, σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και δεν είναι αναγνωρίσιμο, σε λάκκο στο πεδίο βολής στην Ορούντα και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άλλο ένα θύμα του 35χρονου λοχαγού. Η υπόδειξη του νέου πτώματος φέρεται να έγινε από τον ίδιο, ενώ φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Όπως είπε στους ανακριτές, είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ.

Οι ισχυρισμοί του 35χρονου απομακρύνουν την πιθανότητα το πτώμα να ανήκει στην 30χρονη Μαρικάρ, ενώ επίσης είναι άγνωστο αν το πτώμα ανήκει σε μία από τις γυναίκες που αγνοούνται.