Quantcast

Πρώην πορνοστάρ αύξησε τρεις φορές το στήθος της για να... χωρίσει Γερμανό βουλευτή από την οικογένειά του

Σε τρεις αυξητικές στήθους προχώρησε η πρώην Γερμανίδα πορνοστάρ, Ανίνα Ουκάτις, η οποία ξεμυάλισε τον βουλευτή του κόμματος των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP), Χάγκεν Ράινχολτ, με τον 44χρονο να παρατάει την σύντροφό του και τα τρία του παιδιά για χάρη της.

Η 43χρονη Γερμανίδα ισχυρίζεται ότι η γερμανική εφημερίδα BILD ήταν αυτή που πρώτη ανακάλυψε τα προσόντα της το 1998. «Τον Απρίλιο του 1998, όταν ο διάσημος Γερμανός τηλεπαρουσιαστής Χάραλντ Σμιντ έψαχνε για βοηθό στην εκπομπή του, η εφημερίδα BILD με πρότεινε», αποκάλυψε η Ουκάτις. «Την επόμενη μέρα, ήμουν καλεσμένη στην εκπομπή του ως φοιτήτρια (τότε) στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων: «Ήταν πραγματικά συναρπαστικό!»

Στο παρελθόν, η BILD είχε κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ουκάτις όταν αποφάσισε να αυξήσει τρεις φορές το μέγεθος του στήθους της. Η 43χρονη έχει γυρίσει ταινίες ερωτικού περιεχομένου, ενώ έχει εμφανιστεί και σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Promi Big Brother».

Φωτογράφιση της Ουκάτις το 2003 στην εφημερίδα BILD

Φωτογράφιση της Ουκάτις το 2003 στην εφημερίδα BILD

Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος και πριν ένα χρόνο αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα FDP, ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφια στις τοπικές εκλογές του 2023 στο Έλμσορν, που βρίσκεται στο κρατίδιο Σλέσβιγκ - Χόλσταιν.

Για χάρη της, ο βουλευτής του FDP,  Χάγκεν Ράινχολτ, χώρισε την επί 16 χρόνια σύντροφο και μητέρα των τριών παιδιών τους.  

«Από το 2017, υπήρχε μία σπίθα μεταξύ μας», όπως έχει παραδεχτεί ο 44χρονος βουλευτής στην εφημερίδα «Bild», προσθέτοντας: «Γνωριστήκαμε και αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον μέσα στο κόμμα FDP. 

 Χάγκεν Ράινχολτ και Ανίνα Ουκάτις

 Χάγκεν Ράινχολτ και Ανίνα Ουκάτις

Η 51χρονη πρώην σύντροφός του, Καρολίν Πράισλερ, είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και επίσης μέλος του κόμματος FDP στο Μπάρτ, που βρίσκεται στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο- Πομερανίας.

Καρολίν Πράισλερ, η πρώην σύντροφος του Χάγκεν Ράινχολτ

Καρολίν Πράισλερ, η πρώην σύντροφος του Χάγκεν Ράινχολτ

Η ίδια δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι υποφέρει από τον χωρισμό τους. «Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια πικρή περίοδος για μένα», έγραψε στο Twitter. «Μετά από χρόνια με τον Χάγκεν Ράινχολντ, με οικογενειακή ζωή, έρωτα, εργασία και πολιτική, άλλαξαν τα πράγματα. Η νέα σύντροφος του Χάγκεν Ράινχολντ (του πατέρα των παιδιών μου) είναι κάποια #Semmelhaack #Ucatis. Ερωτεύτηκαν στην Μπούντεσταγκ». Η πρώην πλέον μετακομίζει, όπως είπε, στο Βερολίνο κι ευελπιστεί ότι ο βουλευτής του FDP θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται για τα παιδιά τους, όπως έγραψε.