Quantcast

Πρώην συνεργάτης του Τράμπ: «Έκρυψε πως είχε κορωνοϊό θέτοντας σε κίνδυνο τον Τζο Μπάιντεν»

Ο Μερκ Μέντοουζ, πρώην συνεργάτης του Ντοναλντ Τραμπ, ισχυρίζεται πως ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος έκρυψε το γεγονός ότι είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό, θέτοντας σε κίνδυνο τον Τζο Μπάιντεν.

Ο τελευταίος προσωπάρχης του μεγιστάνα-Προέδρου έκανε την αποκάλυψη, η οποία εγείρει πολλά ερωτήματα, σε περίπτωση που ευσταθεί. Σύμφωνα με το νέο βιβλίο του Μέντοουζ, «Ο Αρχηγός του Αρχηγού», ο Τραμπ είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό τέσσερις ημέρες πριν το  debate με τον νυν πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Όπως αναφέρει ο Μέντοουζ, ο Τραμπ γνώριζε ότι για να συμμετέχει στο debate, έπρεπε να βγει αρνητικός στον ιό 72 ώρες πριν την έναρξή του. Όμως, σύμφωνα με τον Μέντοουζ, «Τίποτε δεν θα τον σταματούσε από το να εμφανιστεί».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Τραμπ παρουσίασε τα αποτελέσματα ενός άλλου τεστ, λίγο μετά το πρώτο, θετικό αποτέλεσμα. Η αποκάλυψη ότι ο Τραμπ είχε στα χέρια του θετικό τεστ, το οποίο κράτησε μυστικό, έρχεται μετά από ένα χρόνο εικασιών για το κατά πόσον ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ήδη φορέας του ιού όταν συμμετείχε στο debate με τον 77χρονο Μπάιντεν – και πόσο επικίνδυνο θα μπορούσε να αποδειχτεί κάτι τέτοιο.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1: