Σάλος στην Τουρκία με τον «κουρασμένο Ερντογάν» - Το ΒΙΝΤΕΟ που έγινε viral

Σάλος γίνεται τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία με τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δυσκολεύεται να μιλήσει καθαρά και να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, με αποτέλεσμα να εγείρονται ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του.

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το Anadolu και κάνει θραύση στα social media, προκάλεσε την έντονη αντίδραση αρθρογράφου του φιλοκυβερνητικού σάιτ «Haber Turk» που επέκρινε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ότι δεν μόνταρε το βίντεο και άφησε να κυκλοφορήσει μία τέτοια εικόνα για τον Τούρκο πρόεδρο.

«Η μετάδοση αυτών των εικόνων είναι πραγματικά ρεζιλίκι», ανέφερε ο Φατίχ Αλταϊλί. «Θα καταλάβαινα αν ήταν ζωντανή μετάδοση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά γυρίστηκε και μετά μονταρίστηκε», συμπλήρωσε ο αρθρογράφος του "Haber Turk". «Το να δείχνεται μία τέτοια κατάσταση σε ένα βίντεο είναι πολύ, πολύ κακό. Αυτό δείχνει σαφώς ότι κάποιος πολύ κοντά στον πρόεδρο προσπαθεί να τον φέρει σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να τον κάνει να φαίνεται αδύναμος. Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας», πρόσθεσε.