Quantcast

Σάνα Μάριν: «Φωτιές άναψε» το ξέφρενο πάρτι της Φινλανδής πρωθυπουργού – Τι απαντά – ΒΙΝΤΕΟ

Στο στόχαστρο αρνητικών σχολίων έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν μετά τη διαρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός βίντεο που τη δείχνει να διασκεδάζει με φίλους της σε πάρτι.

H 36χρονη Μάριν, η οποία έχει απασχολήσει αρκετές φορές με τις στιλιστικές επιλογές αλλά και τον νεανικό τρόπο ζωής  διακρίνεται στο  βίντεο που έχει ήδη γίνει viral να πίνει και να χορεύει με μια ομάδα φίλων της και να τραγουδάει τραγούδια του Φινλανδού ράπερ Petri Nygrd και της τραγουδίστριας της ποπ Antti Tuisku.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης την πρωθυπουργό της Φινλανδίας πλαισιώνουν στο βίντεο η καλλιτέχνης και η αδελφή της Άννα, η φωτογράφος και influencer Γιανίτα Αούτιο, η παρουσιάστρια Τίνι Βίλκστρομ, η τρομπετίστα Ιλόνα Ιλικόρπι, η παρουσιάστρια του ραδιοφώνου Καρολίνα Τουόμινεν, η στυλίστρια Βέσα Σίλβερ και η βουλεύτρια Ιλμάρι Nούρμινεν του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Φινλανδής πρωθυπουργού. 

Αρκετοί ήταν αυτοί που υπερασπίσθηκαν την Μάριν, η οποία το 2019 έγινε η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο χαρακτηρίζοντας την«cool», όμως οι περισσότεροι την επέκριναν και αρκετοί από αυτούς ξεπέρασαν τα όρια.   Όπως ο παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής Αλέξι Βαλαβουόρι που την χαρακτήρισε ως την πιο ανίκανη πρωθυπουργό που είχε ποτέ η χώρα.

 

Στα άκρα έφθασε ο Φινλανδός βουλευτής Μίκο Κάρνα που κάλεσε την πρωθυπουργό να κάνει τεστ ναρκωτικών και να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα.

Μάριν: Δεν έχω τίποτα να κρύψω

Σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης, η Μάριν αρνήθηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και είπε ότι δεν είχε «τίποτα να σκεπάσει ή να κρύψει».

«Προσωπικά, δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και έκανα πάρτι – απολύτως νόμιμα πράγματα. Και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση όπου να έχω δει ή να γνωρίζω άλλους», είπε η Μάριν.

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου. Βασικά όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου», ανέφερε η Φινλανδή πρωθυπουργός.

Αναφορικά με τη διαρροή του βίντεο είπε: «Είχα εμπιστοσύνη ότι εφόσον τα βίντεο είναι ιδιωτικά και δημοσιεύονται σε ιδιωτική εκδήλωση, δεν θα δημοσιεύονταν. Είναι άσχημο που έχουν δημοσιευτεί».