Quantcast

Σερ: Eρωτευμένη με άνδρα 40 χρόνια μικρότερό της η τραγουδίστρια

Ερωτευμένη με τον 36χρονο μουσικό παραγωγό Αλεξάντερ Έντουαρτς φαίνεται να είναι η Σερ. 

Στιγμιότυπα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την Daily Mail δείχνουν πιασμένους χέρι-χέρι την 76χρονη τραγουδίστρια και τον 36χρονο μουσικό παραγωγό, οι οποίοι περπάτησαν στους δρόμους της Καλιφόρνια, αφού προηγουμένως είχαν απολαύσει ένα γεύμα, μαζί με τον καλό τους φίλο Tyga.

Παρά τα φλας των παπαράτσι, Σερ και Έντουαρντς συνέχισαν να κρατούν τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου. Ωστόσο, κανένας από τους δύο, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει μέχρι στιγμής, τον ερωτικό δεσμό τους.

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Σερ 

Ο Αλεξάντερ Έντουαρντς είναι μουσικός παραγωγός της Universal Music Group και μέχρι και πριν από ένα χρόνο απασχολούσε τα ξένα μέσα ενημέρωσης, με την πολυτάραχη προσωπική του ζωή. Ειδικότερα, το όνομά του είχε έρθει στην επικαιρότητα από την πρώην του, Άμπερ Ρόουζ, η οποία τον κατηγορούσε ότι την έχει απατήσει με τουλάχιστον 12 διαφορετικές γυναίκες. Παρά το γεγονός ότι ο μουσικός παραγωγός περιτριγυρίζεται από τις συγκεκριμένες φήμες, η 76χρονη τραγουδίστρια δεν τις έλαβε στα σοβαρά και ξεκίνησε το ερωτικό ειδύλλιο.

Το ερωτικό παρελθόν της Σερ

Η «θεά της ποπ» όπως αποκαλείται στο Χόλιγουντ είχε παντρευτεί το 1964 τον Σόνι Μπόνο, με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί. Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας ο Σόνι και η Σερ πήραν διαζύγιο και τον επόμενο χρόνο η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον ροκ σταρ Γκρέγκ Άλμαν και απέκτησε τον Ελάιτζα Μπλου Άλμαν, ο οποίος γεννήθηκε το 1975.

Το ζευγάρι δύο χρόνια αργότερα διέλυσε τον γάμο του. Μάλιστα την ίδια περίοδο η Σερ ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με τον Έλβις Πρίσλεϊ. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει συνάψει επίσης σχέσεις με τους Ντέβιντ Γκέφεν, Τομ Κρουζ και Μπον Τζόβι.