Quantcast

Στο Twitter «γλετάνε» με τον Τραμπ - «Η Μελάνια μπορεί να μείνει στον Λευκό Οίκο αν θέλει»

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο Twitter, ενόψει της επικείμενης νίκης του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές των ΗΠΑ. 

Πρωταγωνίστρια των tweets η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, και η αποχώρησή της ή... μη, από τον Λευκό Οίκο. Σημειώνεται ότι χθες ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν, Άντριου Μπέιτς, απαντώντας στις αναφορές ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν σκοπεύει να παραχωρήσει την προεδρία αν χάσει την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο, ανέφερε: "Όπως είπαμε και στις 19 Ιουλίου, οι Αμερικανοί θα αποφασίσουν σ' αυτήν την εκλογή. Και η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι απολύτως ικανή να συνοδεύει τους "καταπατητές" έξω από τον Λευκό Οίκο".

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει λοιπόν μια "ανακοίνωση" του Τζο Μπάιντεν ότι "Η Μελάνια μπορεί να μείνει στον Λευκό Οίκο αν θέλει"

"H Μελάνια μπορεί να μείνει γιατί είναι αήττητη" γράφει κάποιος, ενώ άλλος χρήστης σχολιάζει: "Ο Τραμπ θα εκδιωχθεί, αλλά η Μελάνια μπορεί να μείνει. Βάλτε την υπεύθυνη για τον σχεδιασμό των Χριστουγέννων".

"Η Μελάνια μπορεί να μείνει γιατί γνωρίζει έξι γλώσσες", " Η Μελάνια μπορεί να μείνει, είμαι σίγουρος ότι ψήφισε τον Μπάιντεν" είναι ακόμη δύο χαρακτηριστικά σχόλια στο διαδίκτυο.