Quantcast

Συνελήφθη για sex trafficking ο Άντριου Τέιτ - Πώς τον «έκαψε» μια...πίτσα και η κόντρα του με την Τούνμπεργκ

Χειροπέδες στον Βρετανό μισογύνη influencer Άντριου Τέιτ και στον αδερφό του Τρίσταν πέρασαν οι αστυνομικές αρχές της Ρουμανίας, με τους δύο άνδρες να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βιασμό, sex trafficking και σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mirror τα δύο αδέλφια είχαν περάσει από τον ανακριτή και τον Απρίλιο, καθώς δύο κορίτσια είχαν ισχυριστεί ότι εξαναγκάστηκαν σε σεξουαλικές πράξεις από τους Τέιτ, παρά τη θέλησή τους. Ωστόσο τότε οι δυο τους αφέθηκαν ελεύθεροι, παρόλα αυτά η έρευνα συνεχίστηκε και κατέληξε στον χθεσινοβραδινό εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

 Τον «έκαψε» μια...πίτσα και η κόντρα του με την Τούνμπεργκ

Οι αρχές φαίνεται να οδηγήθηκαν στα ίχνη των δύο ανδρών, καθώς ένα βίντεο του ίδιου του Τέιτ στο Twitter με το οποίο κοροϊδεύει την Τούνμπεργκ, ήταν εκείνο που αποκάλυψε την τοποθεσία του. Πιο συγκεκριμένα, η ρουμάνικη πίτσα που ζήτησε να γευτεί σε ένα βίντεο του και το ρουμανικό της λογότυπο, έφεραν τον εντοπισμό και στη συνέχεια τη σύλληψή του.

Σε αυτό το βίντεο 36χρονος ζήτησε από ένα άτομο εκτός οθόνης, να του δώσει μία πίτσα, αλλά τους υπενθυμίζει να μην την ανακυκλώσουν σε μια προσπάθεια να ειρωνευτεί την Γκρέτα Τούνμπεργκ. Τα κουτιά είχαν ρουμανικό τύπο στα πλάγια, κάτι που φανέρωσε την τοποθεσία του.

Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Αυτά παθαίνεις όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας»

Τη δική της απάντηση στη σύλληψη του Βρετανού έδωσε η Γκρέτα Τούνμπεργκ. Η Σουηδέζα ακτιβίστρια, η οποία από χθες έγινε στόχος των εμπρηστικών δηλώσεων του Τέιτ τοποθετήθηκε δημόσια,  σχολιάζοντας στο Twitter «αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας». Το σχόλιό της προκάλεσε  δεκάδες χιλιάδες σχόλια και εκατοντάδες χιλιάδες retweets.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είχαν ξεκινήσει μια διαδικτυακή κόντρα όταν ο Τέιτ προσπάθησε να προκαλέσει τη νεαρή Τούνμπεργκ, προκειμένου να ξεκινήσει μία δημόσια αντιπαράθεση μαζί της.

Ειδικότερα της είχε γράψει στο Twitter: «Έχω 33 αυτοκίνητα», ενώ στην ανάρτησή του έκανε αναφορά σε μια Bugatti και δύο Ferrari, σημειώνοντας πως αυτό είναι μόνο η αρχή. «Παρακαλώ, δώσε μου το email σου, ώστε να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους» έγραψε ο influencer.

Η Τούνμπεργκ δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτησή του και προχώρησε με τη σειρά της σε μία απάντηση που γρήγορα έγινε viral στο διαδίκτυο.

«Ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στο smalldickenergy@getalife.com (σε ελεύθερη μετάφραση μικρ...τσούτσ@νηενέργεια@βρεςνακάνειςκάτιστηζωήσου.com)» του απάντησε η Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Κατηγορίες για sex trafficking

Σύμφωνα με Ρουμάνους εισαγγελείς, οι αδελφοί Τέιτ και δύο ακόμη άτομα «δημιούργησαν μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος με σκοπό τη στρατολόγηση και την εκμετάλλευση γυναικών αναγκάζοντάς τις να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο.

Ένας εκπρόσωπος του Άντριου Τέιτ ανέφερε στη Daily Mirror: «Δεν μπορούμε να δώσουμε λεπτομέρειες προς το παρόν σχετικά με τις αναφορές ότι έχουν συλληφθεί. Ο Άντριου και ο Τρίσταν Τέιτ τρέφουν τον μέγιστο σεβασμό για τις ρουμανικές αρχές και θα βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο για να διαλευκανθεί η υπόθεση».