Quantcast

Τι είπε η Μελάνια Τραμπ για την πρώτη κυρία της Πολωνίας

Η Μελάνια Τραμπ έχει συμπληρώσει δύο χρόνια ως πρώτη κυρία και δεν συνηθίζει να μιλάει ελεύθερα με τους εκπροσώπους του Τύπου εκτός προκαθορισμένων συνεντεύξεων ή εμφανίσεων.

Τα αυθόρμητα σχόλιά της είναι αυτό το διάστημα ιδιαίτερα σπάνια.

Αλλά με την ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου της Πολωνίας, Άντζεϊ Ντούντα και της συζύγου του, Αγκάθα Κορνχάουζερ - Ντούντα στον Λευκό Οίκο, η Μελάνια Τραμπ άλλαξε συμπεριφορά.

Πρώτα, μαζί με τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους του Τύπου στο Οβάλ Γραφείο όπου, όπως συνήθως, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε τον λόγο απαντώντας σε ερωτήματα όπως το πώς σχεδίαζαν να περάσουν τη μέρα η Μελάνια και η Κορνχάουζερ - Ντούντα.

«Λοιπόν, οι πρώτες κυρίες γνωρίζονται. Θα πάνε έξω για να γευματίσουν μετά από αυτό», είπε, γυρίζοντας να κοιτάξει τη Μελάνια για επιβεβαίωση.

Αλλά αυτή τη φορά απευθύνθηκε στη σύζυγό του λέγοντας «Θα ήθελες να πεις κάτι;». Και προς έκπληξη όλων η Μελάνια Τραμπ απάντησε:

«Είναι ωραίο που τους έχουμε ξανά εδώ» είπε η Μελάνια και επικεντρώθηκε στην πρώτη κυρία της Πολωνίας. «Ανυπομονώ να μιλήσω με την κ. Ντούντα για τα παιδιά, τα όσα αντιμετωπίζουν στη χώρα μας, τα όσα αντιμετωπίζουν στην Πολωνία, όπως κάναμε την πρώτη φορά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Δεν ήταν αξιοσημείωτο το σχόλιο, αλλά το γεγονός ότι μίλησε και μάλιστα είπε κάτι αυθόρμητα, είναι σημαντικό, αναφέρεται σε δημοσίευμα του wmagazine.

Η πρώτη κυρία της Πολωνίας έγινε γνωστή χάρη σε ένα βίντεο από συνάντησή της με τους Τραμπ το 2017. Στο βίντεο εμφανίζεται να αγνοεί τον Ντόναλντ, να παρακάμπτει τη χειραψία μαζί του και να προχωρά στη Μελάνια Τραμπ. Στην πραγματικότητα η κ. Κορνχάουζεν Ντούντα είχε ήδη κάνει χειραψία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά περίμενε να χαιρετίσει τη Μελάνια.

«Έχουμε γίνει φίλοι», δήλωσε ο Ντόναλντ για τη σχέση του ίδιου και της Μελάνια με τους Ντούντας. «Αυτό φαίνεται αρκετά αληθές, δεδομένου ότι πέρασαν οκτώ μήνες από την προηγούμενη συνάντηση των Τραμπ με τον ακροδεξιό πρόεδρο της Πολωνίας και τη σύζυγό του» σχολιάζουν δημοσιεύματα. Και τώρα, έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν τις επόμενες αγκαλιές με ακόμη μικρότερο χρόνο αναμονής: «Ανυπομονούμε πολύ σοβαρά να επιστρέψουμε στην Πολωνία», είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.