Quantcast

Τραμπ κατά Ζούκερμπεργκ: «Ερχόταν στον Λευκό Οίκο για να...»

Σε συνέντευξή του στο Fox News o πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σχολίασε τον αποκλεισμό που του έχει επιβληθεί στα social media.

Τον πόλεμο έχει κηρύξει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, που του μπλόκαραν ισοβίως τους λογαριασμούς του. Μάλιστα σύμφωνα με τον οικονομικό επικεφαλής του Twitter Νεντ Σέγκαλ, ο λογαριασμός του Τραμπ έχει τεθεί οριστικά σε αναστολή και δεν θα επανέλθει, ακόμη και αν εκλεγεί ξανά πρόεδρος το 2024.

Σχολιάζοντας το γεγονός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Show Tonight», ο Τραμπ έκανε κάποιες «σκληρές» δηλώσεις για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

«Συνήθιζε να έρχεται στον Λευκό Οίκο για να φιλήσει τον κ..... μου», είπε. «Ελεγα: ''Ω, είναι ωραίο. Ο επικεφαλής του Facebook έρχεται εδώ με την υπέροχη σύζυγό του''. Έρχονταν και δειπνούσαν μαζί μου στον Λευκό Οίκο. Και βλέπετε τι κάνουν για μένα και για τους Ρεπουμπλικάνους στα social media. Είναι απλώς τρελό. Αλλά έτσι λειτουργεί ο κόσμος».

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη στον Greg Gutfeld υποστήριξε πως χωρίς την παρουσία του «το Twitter έχει γίνει ένα πολύ βαρετό μέρος. Δεν θέλω να καυχιέμαι ή κάτι άλλο, αλλά ο κόσμος λέει ότι έχει γίνει πολύ βαρετό».