Quantcast

Ψωμιάδης: Δεν μετανιώνω που ντύθηκα Ζορό - Βίντεο

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για την πολιτική «εξόντωσή» του, το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στην Φάρμα και για την καριέρα του στην πολιτική, αλλά και την επιλογή του να ντυθεί... Ζορό

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε ο πρώην περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όταν ερωτήθηκε αν θεωρεί ότι έπρεπε, όσο αλλάζουν οι καιροί να «μετριάσει» λίγο το ταμπεραμέντο του, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε:

«Εσείς λέτε "τόσα χρόνια, Παναγιώτη, γιατί δεν φόρεσες και τη μάσκα του πολιτικού" ... Ο Ζορό δεν ήταν ο προστάτης της αστικής τάξης, ήταν ο προστάτης των αδυνάτων, εκεί είμαι. Ποτέ δεν φόρεσα τη μάσκα της υποκρισίας» ενώ όταν ερωτήθηκε αν μετάνιωσε αυτή του την επιλογή να ντυθεί Ζορό, δήλωσε κατηγορηματικά:

«Όχι, τι είναι αυτά που λες τώρα», ενώ τόνισε ότι θα το ξαναέκανε, προσθέτοντας «Έχω πολλά να κάνω ακόμη, στο μυαλό μου είμαι ζωντανός, ακόμη νέος είμαι».

Πρόσθεσε ότι ο,τι και να κάνει δεν θέλει να ενοχλήσει τον διπλανό του, αν και κάποιοι τον ίδιο τον «εξόντωσαν».

Ο κ. Ψωμιάδης μίλησε ακόμη για τη συμμετοχή του στη «Φάρμα», αλλά και το παράπονό του για όσα συνέβησαν την περσινή χρονιά την προηγούμενη χρονιά πέρασε κορονοϊό πολύ βαριά, αλλά βίωσε και ένα τροχαίο 

«Από τους ψηλά επώνυμους κανείς δεν γύρισε. Και δεν μου λες κύριε Λιάγκα ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου στη “Φάρμα”. Όταν πήγα στα νοσοκομεία όλο το 21, που έμπαινα και έβγαινα, ενδιαφέρθηκε κάνεις; Μπήκα με κορονοϊό. Τρεις ημέρες πήγα στο Θεό και ξαναγύρισα. Κρατήθηκα γιατί είχα καλά πνευμόνια. Τρεις ημέρες, όμως, ήμουν αλλού, δεν υπήρχα. Με το μηχανάκι μετά, δυο μήνες κατάκοιτος με πέντε κατάγματα και δεν γύρισε κανείς να με ρωτήσει από όσους είχα δίπλα μου. Κάηκε το αυτοκίνητό μου. Όλα αυτά σου δημιουργούν μια συγκινησιακή φόρτιση και μέσα στην Φάρμα αδειάζεις»

Δείτε το βίντεο: