Quantcast

Αγνώριστη η Jessica Simpson: Πώς έχασε 45 κιλά

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια νηφάλια, και τη Δευτέρα μπήκε στο Instagram και ανέβασε νέες φωτογραφίες, επιδεικνύοντας την εντυπωσιακή της σιλουέτα

Η Τζέσικα είναι αγνώριστη σε σχέση με τέσσερα χρόνια πριν, αφού έχει χάσει 45 ολόκληρα κιλά.

Νωρίτερα φέτος είχε μοιραστεί ένα στιγμιότυπο στο οποίο εμφανίζεται με τις πιτζάμες της, με το δέρμα της κόκκινο και το πρόσωπό της φουσκωμένο.

«Αυτό το άτομο, από τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου 2017, είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Είχα τόσες πτυχές του εαυτού μου να ξεκλειδώσω και να εξερευνήσω. Ήξερα ότι εκείνη τη στιγμή έπρεπε να πάρω πίσω το φως μου, να βγω νικήτρια στην εσωτερική μάχη του αυτοσεβασμού μου, και να αντιμετωπίσω αυτόν τον κόσμο με διαύγεια. Προσωπικά, για να το κάνω αυτό χρειαζόταν να σταματήσω να πίνω αλκοόλ, γιατί οδηγούσε το μυαλό και την καρδιά μου να κάνουν κύκλους προς την ίδια κατεύθυνση, ειλικρινά ήμουν εξαντλημένη. Ήθελα να νιώσω τον πόνο για να μπορέσω να το κουβαλήσω σαν λάβαρο. Ήθελα να σπάσω τους κύκλους για να προχωρήσω προς τα εμπρός – ποτέ δεν κοιτάζω πίσω μου με λύπη και τύψεις για οποιαδήποτε επιλογή έχω κάνει».

Η σταρ πρόσθεσε: «Υπάρχει τόσο πολύ στίγμα γύρω από τη λέξη αλκοολισμός ή την ταμπέλα του αλκοολικού. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να γίνει στη ζωή μου ήταν να αποδεχτώ πραγματικά την αποτυχία, τον πόνο, το αυτοσαμποτάζ. Το ποτό δεν ήταν το θέμα. Εγώ ήμουν. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν σεβόμουν την ίδια μου τη δύναμη».

Ολοκλήρωσε την ειλικρινή της ανάρτηση με τα εξής: «Σήμερα επιτυγχάνω. Αντιμετωπίζω τους φόβους μου και έχω αποδεχτεί τα κομμάτια της ζωής μου που είναι λυπηρά. Κατέχω την προσωπική μου δύναμη και ψυχικό θάρρος. Είμαι ειλικρινής και ανοιχτή. Είμαι ελεύθερη».