Quantcast

Αλέξης Κούγιας: Η πρώτη του αντίδραση μετά τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου

O Αλέξης Κούγιας απάντησε στις δηλώσεις της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου, για τη νέα του σύντροφο.

«Εγώ δεν μίλησα για καμία σύντροφο. Δεν έχω ποτέ προκαλέσει συζήτηση για την ιδιωτική μου ζωή. Ένας συνάδελφός σας με ρώτησε και του είπα ναι έχω, πέραν τούτου ουδέν. Ούτε με ενδιαφέρει, ούτε θέλω να γίνει η ιδιωτική μου ζωή αντικείμενο συζήτησης. Η πρώην σύζυγός μου ήταν πραγματικά μία κοπέλα, η οποία είχε παρουσία σε αυτές τις εκπομπές λόγω του ότι ήταν Σταρ Ελλάς. Τότε (η σχέση μας) απασχόλησε τη δημοσιότητα γιατί κι εγώ ήμουν γνωστός δικηγόρος. Έγινε ένας πολύ λαμπερός γάμος, θυμάμαι ότι είχαν κλείσει οι δρόμοι της Αθήνας. Αυθόρμητα… 10 χιλιάδες κόσμος», είπε ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό».

 

Βατίδου: «Δεν συμπαθώ τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια»

Η Εύη Βατίδου αποκάλυψε αν συμπαθεί ή όχι τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια. «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους», σημείωσε. 

Όσον αφορά στους έρωτες της ζωής της η Εύη Βατίδου ανέφερε: «Δεν μου έχουν κάνει προξενιό. Εγώ παντρεύτηκα, έναν τον βρήκα και τον βρήκα μόνη μου από έρωτα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που δεν θέλω να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις θεωρώ ότι οι έρωτες αρχίζουν να μην είναι πια στο πεδίο μας», τόνισε. 

Όσο για το αν συγχωρεί την απιστία: «Δεν υπάρχει αν την συγχωρώ ή δεν την συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό… Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει ''τάρανδο''. Δεν το ‘μαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία. Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου», τόνισε. 

 

«Έχω μια εξαιρετική σύντροφο, είναι επιστήμονας»

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την προσωπική του ζωή, κάνοντας μια σπάνια αναφορά στη σύντροφό του, η οποία όπως είπε, τον έχει βοηθήσει πολύ με το πρόβλημα υγείας του.

«Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας, πάρα πολύ και γενικότερα είναι γυναίκα επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος. Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».