Quantcast

Αμούτζας στο The 2Night Show: Έχασα ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά ο συνάδελφος που τον πήρε είναι εξαιρετικός και του το είπα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον ταλαντούχο ηθοποιό Γιώργο Αμούτζα.

Ο ταλαντούχος νεαρός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», τόνισε ότι η υποκριτική ήταν μονόδρομος στη ζωή του αν και δέχθηκε σκληρή κριτική από κάποιους που σχετίζουν την πορεία του με τον πατέρα του και ιδρυτή της σχολής Ιάσμος, Σταύρο Δελλή. Στο σημείο αυτό εξήγησε ότι δεν υιοθέτησε το καλλιτεχνικό επίθετο του πατέρα του, που θα του άνοιγε εύκολα πόρτες, αλλά προτίμησε το κανονικό του. 

Ακόμα αποκάλυψε ότι νονός του ήταν ο μεγάλος ηθοποιός Βασίλης Διαμαντόπουλος, τον οποίο όμως δεν πρόλαβε να γνωρίσει καθώς έφυγε όταν ήταν εκείνος ήτα δυο ετών. Πάντως έχει μελετήσει πολύ υλικό σχετικό με εκείνον γιατί ήθελε να ξέρει ποιος ήταν και αισθάνεται περήφανος που είναι βαφτισιμιός του. 

Μιλησε παράλληλα για τις «Άγριες Μέλισσες» και το γεγονός ότι έχασε ρόλο στη σειρά, καθώς τον δυσκόλεψε η δυσλεξία του. Όταν μετά κάθισε και είδε τη σειρά συνειδητοποίησε ότι ο συνάδελφος του ήταν εξαιρετικός και το άξιζε και όταν τον συνάντησε του το είπε. 

Τέλος αναφέρθηκε στον αθλητισμό και τόνισε ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του καθώς ήταν χρυσός βαλκανιονίκης στην ιππασία στην εφηβεία του. 

.