Αναστάσης Ροϊλός-Εριέττα Μανούρη: Οι μέλισσες του έρωτα έφτιαξαν φωλιά στην Κυψέλη!

Ο τάχιστα ανερχόμενος Αναστάσης Ροϊλός, που πρωταγωνιστεί στις «Αγριες μέλισσες» στον ρόλο του Νικηφόρου, συγκατοικεί πλέον με την όμορφη συνάδελφό του Εριέττα Μανούρη, με την οποία πρόκειται να παίξουν μαζί και στο θέατρο στην παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες».

Το ότι ο ζεν πρεμιέ Αναστάσης Ροϊλός και η λαμπερή ηθοποιός Εριέττα Μανούρη γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς «Αγριες μέλισσες» (εκείνη υποδύθηκε τη μητέρα των αδελφών Σταμίρη) το αποκαλύψαμε εδώ και αρκετό καιρό. Οπως αποκαλύψαμε και ότι η σχέση τους ολοένα και δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου, χωρίς, ωστόσο, να έχουν αρραβωνιαστεί, όπως γράφτηκε πρόσφατα. Δεν αντάλλαξαν βέρες, ούτε πάνε... τρέχοντας για γάμο, όπως φημολογείται. Είναι πολύ ερωτευμένοι και, μάλιστα, μετά το «crash test» που πέρασαν μέσα στην καραντίνα μένοντας μαζί, πήραν την απόφαση να αποκτήσουν τη δική τους «φωλιά» στην περιοχή της Κυψέλης, όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές. Αποφάσισαν μεν να συγκατοικήσουν, χωρίς όμως να σκέφτονται να επισημοποιήσουν άμεσα τη σχέση τους. Οι δυο τους κάνουν κοντινούς περιπάτους στη Φωκίωνος Νέγρη και στο Πεδίον του Αρεως, ενώ συχνά παίρνουν τη μηχανή και κατεβαίνουν για βόλτα στην παραλιακή. Απολαμβάνουν τον έρωτά τους και τη μεταξύ τους χημεία, ενώ προχωρούν χωρίς να βιάζονται για περαιτέρω δεσμεύσεις.

Ερχονται οι «Πεταλούδες» Μπορεί να μην ετοιμάζονται για γάμο ο Αν. Ροϊλός και η Ερ. Μανούρη, όμως «παντρεύουν» τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά θεατρικά σε μια φιλόδοξη παραγωγή, που ετοιμάζει η κορυφαία σκηνοθέτις Ρέινα Εσκενάζυ. Το ζευγάρι, μαζί με την άξια Πέμη Ζούνη και τον νεαρό Κωνσταντίνο Ελματζιόγλου, θα παίξει στο δυνατό έργο του Λέοναρντ Γκέρσε «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες», που πρόκειται να παρουσιαστεί σε περιοδεία ανά την Ελλάδα μέσα στο καλο-καίρι, σε παραγωγή Erofili Productions.