Quantcast

Άννα Βίσση-Πρίγκιπας Αλβέρτος: Χόρεψαν μαζί το «Δώδεκα» κι έγιναν viral - Bίντεο

To Mόντε Κάρλο υποδέχτηκε την Άννα Βίσση που τραγούδησε για πρώτη φορά στο Salle des Etoiles, παρουσία του πρίγκιπα Αβέρτου.

Στα ελληνικά χρώματα ντύθηκε για μια ξεχωριστή βραδιά η θρυλική συναυλιακή σκηνή του Salle des Etoiles, στο Μονακό, όπου έχουν ερμηνεύσει τραγούδια οι Φρανκ Σινάτρα, Έλτον Τζον, Γουίτνεϊ Χιούστον. 

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, η Άννα Βίσση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο. Όσοι τυχεροί βρέθηκαν πλήρωσαν 700 ευρώ εισιτήριο.

Ο σκοπός διοργάνωσης της ξεχωριστής βραδιάς, αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα την προστασία της μεσογειακής φώκιας και του οικοτόπου της σε όλη τη γκάμα των ειδών.

Όπως επισημαίνεται, εξάλλου και στη σχετική ανακοίνωση, η συναυλία της Άννας Βίσση στο Μονακό θα υποστηρίξει έναν περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προστασία αυτού του εμβληματικού είδους της Μεσογείου.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η τραγουδίστρια ανέβασε στη σκηνή τον πρίγκιπα Αλβέρτο και χόρεψαν μαζί.

Δείτε το βίντεο: