Quantcast

Αργυρός – 50 Cent: Το παρασκήνιο για την αναβολή της συναυλίας

Στα social media ακούστηκαν πολλά για το γεγονός ότι, ενώ η συναυλία ήταν να γίνει Σάββατο, πραγματοποιήθηκε τελικά την Κυριακή. 

Ένα απρόοπτο ήρθε να στιγματίσει την κατά τα άλλα επιτυχημένη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Αμερικανό ράπερ 50 Cent την Κυριακή 30/10 στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, όμως λίγες ώρες πριν από την πραγματοποίησή της ανακοινώθηκε ότι αναβάλλεται για μια μέρα μετά. Όπως ήταν φυσικό στα social media ακούστηκαν πολλά, αν και η επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο για τεχνικά προβλήματα.

Όπως αποδείχθηκε μία μέρα μετά την πραγματοποίηση της συναυλίας, καμία από αυτές τις φήμες δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, Happy Day, οι τεχνικοί λόγοι ήταν αυτοί που οδήγησαν στην αναβολή, για μία μέρα, της συναυλίας:

«Η όλη αναβολή, γιατί συζητήθηκαν διάφορα στα social media όπως ότι δεν είχε την προπώληση που αναμενόταν, είχε να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες τεχνικές, δεν έλεγε ψέματα η εταιρία. Ούτε το έγραψε για να προφασιστεί κάτι άλλο σε σχέση με την πραγματικότητα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Υπήρχε ένα θέμα με το stage. Ήταν τόσο ακριβείς οι όροι του συμβολαίου του 50 Cent, που έχει έναν manager που όταν έχει βιοποριστεί στην Αμερική ρυθμίζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες, όταν είδε ότι κάτι πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελε, τα άλλαξε. Και από τη στιγμή που υπήρχε και η διαθεσιμότητα του Ο.Α.Κ.Α. και οι περισσότεροι που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήρια θα μπορούσαν…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την Panik Records.