Quantcast

Διαδικτυακή κόντρα Κοντοπίδη-Αλεξάνδρου για το «η νεολαία μας δεν έχει την όρεξη για δουλειά»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με τους νέους και τη διάθεση τους για εργασία.

Ο παρουσιαστής, που φέτος βρίσκεται στον Alpha, μιλώντας για την πολυσυζητημένη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τους Παξούς, ανάφερε ότι «η νεολαία μας δεν έχει την όρεξη για δουλειά»

«Στους Παξούς η Ιωάννα ήθελε να εστιάσει στο γεγονός ότι έχουμε μια μικρή σεζόν καλοκαιρινή. Κάποιοι έχουν την ανάγκη να δουλέψουν και κάποιοι άλλοι δεν έχουν. Έχω 2-3 καταστήματα και ψάχνω κόσμο για δουλειά. Και ο κόσμος μου λέει πως περιμένει το επίδομα. Δυστυχώς η νεολαία μας και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε την όρεξη για δουλειά. Και εγώ δεν το λέω για τους Παξούς, το λέω γενικότερα για αυτό που συμβαίνει. Είμαστε σε μια φάση αγρανάπαυσης. Κάποιοι παρακαλάνε για το επόμενο lockdown» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Κοντοπίδης σε Αλεξάνδρου: «Καλά μην κλάψεις Μήτσο, ηρέμησε»

Ο γνωστός YouTuber, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, σχολίασε τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ανέβασε stories στο Instagram με το δημοσίευμα για τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου, γράφοντας γλάστρα «αυτήν εδώ τη γλάστρα την ξε@@@ ή επειδή είναι με την Τούνη την αφήνουμε;»

Κοντοπίδης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε στον Αλέξανδρο Κοντοπίδη, στέλνοντάς του προσωπικό μήνυμα. «Έχεις απόλυτο δίκιο, γλάστρα αλλά με α… που είπα την γνώμη μου. Σε ευχαριστώ πολύ» έγραψε ο Αλεξάνδρου.

Ο γνωστός Youtuber, αφού δημοσιοποίησε το μήνυμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, έγραψε: «Καλά μην κλάψεις Μήτσο, ηρέμησε. Το α… είναι άγνοια, αναισθησία ή @@@; Δεν είναι κατόρθωμα να λέει κάποιος ασυναρτησίες, δεν ξέρω γιατί κομπάζεις. Εγώ ευχαριστώ που υπάρχεις και βλέπω τα χειρότερα».

Κοντοπίδης Αλεξάνδρου