Φίλιππος Πλιάτσικας: Αποκάλυψε για ποιον τραγουδιστή προοριζόταν αρχικά το «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη»

Για το... background των τραγουδιών "Ποιος έχει λόγο στην αγάπη" και "Ασ' την να λέει" μίλησε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" της ΕΡΤ. 

Αποκαλύπτοντας πώς προέκυψε η μεγάλη επιτυχία των Πυξ Λαξ, είπε: "Πήρα κάποιους στίχους που είχε ο αδελφός μου, ο Λευτέρης, και τους μετέτρεψα σε τραγούδι (σ.σ. το "Ποιος έχει λόγο στην αγάπη"). [...] Τότε αυτό το τραγούδι το προόριζα για έναν φίλο μου, τον Βασίλη Καρρά. Με είχε πάρει τηλέφωνο σε μια εκπομπή στη Θεσσαλονίκη, δεν ήξερε ότι ήμασταν στον αέρα και άρχισε να βρίζει. "Δεν έχεις γράψει ένα τραγούδι για εμένα", Του έγραψα αυτό, το άκουσε και μου είπε: "Αυτό είναι για να το πεις εσύ, δεν είναι για μένα" και το είπα εγώ".

Όσο για το τραγούδι "Ασ' την να λέει" που ερμήνευσε ο Βασίλης Καρράς, ανέφερε: "Δεν ξέρω αν θα ερχόταν για να λέμε του στραβού το δίκιο γιατί, τότε, στη MINOS, υπήρχε ένας πολύ μεγάλος παραγωγός, ο Αχιλλέας Θεοφίλου που είχε βγάλει την Αλεξίου, τον Πάριο και τον πήρε από το χέρι και τον έφερε για να έρθει να το πει".