Quantcast

Φίλιππος Σοφιανός: Το επάγγελμα του ηθοποιού υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη, γέμισε ο τόπος σχολές που βγάζουν ημιμαθείς ανθρώπους

Για το επάγγελμα του ηθοποιού μίλησε μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Σοφιανός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1 και ήταν ιδιαίτερα αυστηρός.

Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για τα 10 χρόνια απουσίας του από την ελληνική τηλεόραση, εξήγησε τους λόγους που αποσύρθηκε από την «πιάτσα», ενώ περιέγραψε και τις εποχές αλαζονείας και άκρατης σπατάλης. 

Η αποχή ήταν αναγκαστική γιατί κατέβηκα στην Κύπρο για 7 χρόνια. Δεν είναι εύκολο να αφήσεις μία πιάτσα ολόκληρη για 7 χρόνια γιατί θεωρούν ότι ξενιτεύτηκες. Ακόμα μιλάω με ανθρώπους και μου λένε δεν είσαι στην Κύπρο;» τόνισε. 

«Το επάγγελμα του ηθοποιού έχει υποστεί ανήκεστο βλάβη. Γέμισε ο τόπος σχολές που βγάζουν ημιμαθείς ανθρώπους που νομίζουν πως ηθοποιός είναι αυτός που παίζει στην τηλεόραση. Διδάσκουν άνθρωποι που δεν έχουν πείρα. Έχει χαθεί το κύρος και η αξιοπρέπεια του ηθοποιού λόγω της υπερπαραγωγής ηθοποιών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Σοφιανός. 

Ακόμα, επεσήμανε ότι έχει εγκαταλείψει το «οργισμένο νιάτο» εδώ και καιρό, αλλά μπορεί κάλλιστα να παίξει τον «μπαμπά». 

Όσον αφορά τον γάμο, τόνισε ότι δεν του πάει καθόλου. Πάντως έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει τρία παιδιά, ένα από κάθε γάμο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θεωρεί ευλογία το να μεγαλώνεις ένα παιδί γιατί εκτός των άλλων σου μαθαίνει τη ζωή από την αρχή.