Quantcast

French Montana: «Η υγειονομική περίθαλψη δεν πρέπει να αποτελεί προνόμιο, αλλά δικαίωμα»

Ο ράπερ French Montana μίλησε για τα πάντα, από τη μετανάστευση έως το δικαίωμα για υγειονομική περίθαλψη, σε συνέντευξή του στην έκδοση για τη Μέση Ανατολή του περιοδικού GQ στο τεύχος του Νοεμβρίου.

Ο Μαροκινο-Αμερικανός ράπερ, ο οποίος φόρεσε ένα t-shirt που γράφει "Immigrant" (Μετανάστης) στη φωτογράφηση για το περιοδικό ανέφερε: "Η μετανάστευση σημαίνει τα πάντα για μένα. Σημαίνει ελπίδα, σημαίνει πίστη, σημαίνει φωνή για τους ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικά μέρη και οικοδομούν μια χώρα - ότι κάποιος μπορεί να έρθει από το τίποτα και να είναι κάτι".

"Δεν ήξερα αγγλικά μέχρι τα 14, 15 χρόνια. Στο Μαρόκο, απλά τραγουδούσα: δεν ήξερα τι σήμαιναν οι λέξεις. Είτε ήταν ο Tupac, ο Wu-Tang, ή ο Bob Marley. Αυτό δείχνει πόσο ισχυρή είναι η μουσική - είναι η μόνη γλώσσα που ο κόσμος μιλάει παγκοσμίως", είπε.

Ο καλλιτέχνης, το πραγματικό όνομά του οποίου είναι Karim Kharbouch, αναφέρθηκε στη μετανάστευσή του σε άλλη χώρα: «Είμαι ευτυχισμένος που ήμουν και στις δύο πλευρές του φράχτη. Στην πλευρά, στην οποία ονειρευόμουν και στην πλευρά στην οποία το όνειρο έγινε πραγματικότητα".