Γάμος Φιλίππου Γλύξμπουργκ – Nina Flohr: H άφιξη της νύφης και οι «βασιλικοί» προσκεκλημένοι

Στη Μητρόπολη Αθηνών παντρεύτηκαν ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Φίλιππος και η Ελβετίδα Nina Flohr, ενώ η νύφη κατέφθασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της, φορώντας ένα εντυπωσιακό πέπλο πολλών μέτρων.

Η νύφη έφθασε στη Μητρόπολη Αθηνών συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Επέλεξε και για τον θρησκευτικό γάμο να φορέσει Chanel, ενώ λέγεται ότι το νυφικό έφθασε μεμονωμένα σε πολλά κιβώτια. Η νύφη φορούσε και την εντυπωσιακή tiara της τέως βασίλισσας Άννα Μαρία, που φόρεσαν στον γάμο τους η Μαρί Σαντάλ και η Τατιάνα Μπλάτνικ. 

Με αφορμή τον γάμο τους, μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης έφθασαν στην Αθήνα και δίνουν το «παρών» στη γαμήλια τελετή, την οποία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ οι καλεσμένοι ήταν μόλις 100 και ανάμεσα σε αυτούς ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν επίσης η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη.

Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ μπήκε στη Μητρόπολη με αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο έσπρωχνε ο εγγονός του Κωνσταντίνος Αλέξιος. 

Παρόντες ήταν επίσης ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ

Ο πρίγκιπας Μιχαήλ και η Μαρίνα Καρέλα

Η Βασίλισσα της Δανίας Βενεδίκτη

Η Θεοδώρα με τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Η  κόρη του τέως βασιλιά, Αλεξία 

Στο γάμο του πρίγκιπα Φιλλίπου και της Nina Flohr παραβρέθηκαν επίσης ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η δεξίωση μετά το μυστήριο τελέστηκε στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου.