Quantcast

Γιατί η Τζένιφερ Λόπεζ απουσίαζε από την πρεμιέρα του Μπεν Αφλεκ - Ποιος ο ρόλος του Τζορτζ Κλούνεϊ

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν συνόδεψε τον αγαπημένο της Μπεν Άφλεκ στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας και ο λόγος φαίνεται να είναι ο...Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Tender Bar» που σκηνοθέτησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου του 2021.

Πηγή που είναι προσκείμενη στο διάσημο ζευγάρι είπε στη «Sun» για τους λόγους της απουσίας της Λόπεζ: «Η Τζεν δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και όλο αυτό έχει ξεκινήσει από όταν έκαναν μαζί το “Out of Sight”. Δεν μπορούσε να αντέξει ο ένας την παρουσία του άλλου. Είναι περίεργο που η νέα ταινία του Μπεν είναι με τον Τζορτζ και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Τζεν δεν τον συνόδεψε στο κόκκινο χαλί». Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης ότι οι σχέσεις των δύο καλλιτεχνών πρέπει να αποκατασταθούν.

Πάντως την ίδια μέρα και πριν την πρεμιέρα το ζευγάρι εθεάθη να περπατά μαζί πιασμένο χέρι χέρι.

Η παρασκηνιακή κόντρα της Τζένιφερ Λόπεζ και του Τζορτζ Κλούνεϊ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ πρωταγωνίστησαν μαζί το 1998 στην ταινία «Out of Sight». Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει ποτέ μιλήσει για την κόντρα τους η Λόπεζ σε συνέντευξή της είχε πει: «Έχω κάνει πάνω από 30 ταινίες, οπότε η αναλογία είναι μερικές καλές και μερικές όχι και τόσο καλές».

 

 

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν ο Κλούνεϊ ήταν από τους χειρότερους συνεργάτες εκείνη αρκέστηκε να πει: «Ήταν οκ. Ήταν εντάξει».