Quantcast

Γιώργος Μαργαρίτης: Η στιγμή που τραγούδησε με τον γιο του Κωνσταντίνο στη σκηνή - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρούλα Κορομηλά το βράδυ του Σαββάτου υποδέχτηκε στο «Σπίτι με το Mega» τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, έχει καταφέρει μέσα από την τεράστια καριέρα του, να δημιουργήσει μια μεγάλη ιστορία με το όνομά του στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας σε ο, τι αφορά το λαϊκό τραγούδι.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής, αφού τραγούδησε κάποιες από τις επιτυχίες του, χάρισε μια μοναδική στιγμή τόσο στον ίδιο όσο και στο κοινό, όταν ήρθε στο πλατό ο γιος του, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, ο οποίος τραγούδησε μαζί του επί σκηνής.

Πατέρα και γιος τραγούδησαν το τραγούδι που είχε γράψει ο αείμνηστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας “Και τι ζητάω”, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση σε όλους!

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι πολύ περήφανος για τον γιο του και μάλιστα μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για εκείνον, λέγοντας ότι έχει πολύ ταλέντο και σίγουρα θα σημειώσει πολύ μεγάλη πορεία τον χώρο της μουσικής.

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης είναι 25 ετών και λατρεύει τη μουσική και για αυτό μάλιστα προσπαθεί να μαθαίνει όσο το δυνατόν περισσότερα και να εξελίσσεται. άλιστα, ο πατέρας του ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τα παιδιά των τραγουδιστών τις περισσότερες φορές έχουν καλή φωνή. Ο Κωνσταντίνος είναι και μουσικός, προσπαθεί πολύ και τα πάει καλά”.