Quantcast

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της γιορτάζουν την αγάπη

 Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, πέρασαν μαζί τις άγιες ημέρες.

Η αγάπη είναι το απόλυτο μήνυμα αυτών των ημερών και ως συναίσθημα χαρακτηρίζει απόλυτα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει βρει τον άνθρωπο της ζωής της στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Το ζευγάρι, που σε λίγους μήνες κλείνει ένα χρόνο σχέσης, γιορτάζει την αγάπη του και πέρασε αυτές τις άγιες ημέρες -το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα- στο σπίτι του επιχειρηματία στα νότια προάστια, όπου οι δυο τους διαμένουν σχεδόν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους. Η Κωνσταντίνα φρόντισε και την τελευταία λεπτομέρεια, τόσο για το δείπνο της Ανάστασης όσο και για το γεύμα της Κυριακής του Πάσχα. Μπορεί η 33χρονη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύντροφός της να είναι λάτρεις των ταξιδιών και να τους ενθουσιάζουν οι αποδράσεις σε προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά αυτές τις ημέρες αποφάσισαν να παραμείνουν εντός των τειχών. Η σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία έχει φέρει ανατροπές στη ζωή της ξανθιάς παρουσιάστριας, την οποία το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor». Πέρυσι, η Κωνσταντίνα πέρασε το βράδυ της Ανάστασης μόνη στο σπίτι της, χωρίς τους γονείς και τους φίλους της, λόγω των επιβεβλημένων μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση της COVID-19, με μοναδική συντροφιά το κατοικίδιό της, τον Μίσου. Τότε δεν περνούσε καν από τη σκέψη της ότι ο έρωτας θα της χτυπούσε την πόρτα λίγους μήνες μετά.

Ο Β. Σταθοκωστόπουλος ήρθε στη ζωή της το περασμένο καλοκαίρι και έφερε την ευτυχία. Από τότε είναι αχώριστοι και, παρότι προσηλωμένοι στα επαγγελματικά τους, απολαμβάνουν να μοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους,κάνοντας βόλτες και γυμναστική. «Ενας λόγος που έχουμε έρθει κοντά με τον Βασίλη είναι το ότι έχουμε πολλά κοινά. Θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και καλό είναι να βρίσκει την ηρεμία μέσα του, για να μπορεί να τη μεταδώσει και στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Οφείλω να βρίσκω την ηρεμία της ψυχής μου και να του τη μεταδίδω, όπως και εκείνος σε εμένα. Από εκεί και πέρα, όταν εμείς είμαστε ευτυχισμένοι, μπορούμε να το μοιραστούμε με τον άνθρωπό μας. Ο Βασίλης με κάνει ευτυχισμένη, έχει συμβάλει πολύ σε αυτό!», είχε δηλώσει πρόσφατα στη Realnews περιγράφοντας την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του συντρόφου της.

Το επόμενο επιχειρηματικό βήμα της Κ. Σπυροπούλου, μετά τον σχεδιασμό κοσμημάτων αλλά και τη δημιουργία της δικής της σειράς με κραγιόν, αποτελεί η επιστροφή της στην τηλεόραση, αφού το όνομά της ακούγεται ως το επικρατέστερο για την παρουσίαση του ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει», που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ το προσεχές φθινόπωρο. Η Queen Dina έχει ξανασυνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «My style rocks», σε παραγωγή Ατζούν Media και τώρα, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει τον «Αγρότη», για τον οποίο οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, που ελπίζουν να βρουν τον έρωτα της ζωής τους, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, έχοντας ξεπεράσει τις 2.000.