Quantcast

Η Πάμελα Άντερσον χώρισε τον Αντίλ Ραμί: «Με εξαπάτησε, ζούσε διπλή ζωή...»

«Ένας ψεύτης» που «διάγει διπλή ζωή»: η Αμερικανοκαναδή πρωταγωνίστρια Πάμελα Άντερσον κατηγόρησε στο Instagram τον σύντροφό της Αντίλ Ραμί, τον ποδοσφαιριστή της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, ότι την εξαπάτησε, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει.

«Φεύγω αμέσως από τη Γαλλία» έγραψε η ηθοποιός, που διέμενε στη Μασσαλία με τον διεθνή αμυντικό, σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Instagram, τις οποίες συνόδευε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζευγαριού, με μια σπασμένη καρδιά.

«Με εξαπάτησε, πίστευα ότι ζούσαμε τον μεγάλο έρωτα» γράφει η Άντερσον και συνεχίζει: «Είμαι καταρρακωμένη που το ανακάλυψα, τις τελευταίες ημέρες, ότι ζούσε διπλή ζωή».

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρει χαρακτηριστικά στο Instagram: «Είναι πολύ δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Αφέθηκα να πιστεύω ότι ζούμε ένα μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμέρισμα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες, ‘τέρατα’. Αλλά αυτό είναι χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πώς είναι δυνατόν να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δύο γυναικών. Αυτός είναι το τέλος. Πώς μπορώ να βοηθάω τόσο κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου».

«Σε καμία περίπτωση δεν ζω διπλή ζωή, παραμένω απλά προσηλωμένος στο να διατηρήσω μια μακρόβια σχέση με τα παιδιά μου και τη μητέρα τους Σιντονί για την οποία νιώθω βαθύ σεβασμό» απάντησε ο Αντίλ Ραμί στο Instagram.

«Είναι αλήθεια ότι θα έπρεπε να είμαι περισσότερο ειλικρινής σε αυτή τη διφορούμενη σχέση» προσθέτει ο αθλητής, εκφράζοντας τη λύπη του που η ιστορία και η προσωπική σχέση με την ηθοποιό αποκαλύφθηκαν στο Διαδίκτυο.