Quantcast

Η Ρίκα Διαλυνά δηλώνει έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Για τον αείμνηστο σύζυγό της αλλά και για σημαντικές στιγμές στη ζωή της μίλησε η Ρίκα Διαλυνά, η οποία αποκάλυψε και μια μεγάλη απόφαση που έλαβε.

“Ολο μετακομίζω, αυτήν τη φορά μετακομίζω μόνιμα στην Κρήτη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη κι ευτυχισμένη γι’ αυτό» είπε η Ρίκα Διαλυνά στο Mega Καλημέρα, σχετικά με την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή της,

Για την  καραντίνα λόγω πανδημίας είπε: “Δεν με πείραξε καθόλου, μου άρεσε πάρα πολύ, είχα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω με τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη υπόθεση να τα πηγαίνεις καλά με τον εαυτό σου. Πάντα πίστευαν για εμένα ότι είμαι κοσμική, αλλά ήμουν τελείως το αντίθετο. Είμαι πολύ μοναχικό άτομο”.

“Έχω εμβολιαστεί, ήταν λίγο αστείο γιατί πριν καν μου βάλουν την ένεση, λιποθύμησα. Σηκώθηκε όλο το νοσοκομείο, ήρθαν, μου έκαναν καρδιογραφήματα, μετά είδαν ότι ο σφυγμός μου είχε φθάσει στα ύψη” είπε γελώντας.

Tι είπε η Ρίκα Διαλυνά για την απώλεια του συζύγου της

Στη συνέχεια μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε μετά τον χαμό του πολυαγαπημένου συζύγου της αλλά και για τις όμορφες στιγμές κοντά του: “Όταν έχεις ζήσει για πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο και πολύ ωραία και με μια συντροφικότητα που μέχρι το τέλος κάναμε παρέα. Ήταν ο άνθρωπος που αγαπούσα και με αγαπούσε.

Καθόμασταν και μιλούσαμε και μου έλεγε “ποιος να φανταζόταν ότι έπειτα από τόσα χρόνια,36χρόνια, θα έχουμε φτάσει να κάνουμε τόσο καλή παρέα”. Και μετά μια μέρα μου λέει “ξέρεις Ρίκα είσαι πολύ όμορφη”. Του λέω “Νίκο μου, ήμουν όμορφη, δεν είμαι πια όμορφη”. Και μου είπε: “Εγώ σε βλέπω με τα μάτια της ψυχής μου””.

Όσο για το αν αληθεύει ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, είπε: “Μπορώ να πω, βέβαια. Γιατί  όταν τον χάσεις τον άνθρωπό σου, νομίζεις ότι δεν θα μπορείς να ζήσεις. Έπεσα για ένα χρόνο σε βαθιά κατάθλιψη. Και το άλλο που παρατηρείται είναι ότι οι φίλοι σου φεύγουν. Αυτούς που περιμένεις να σε στηρίξουν. Ίσως γιατί φοβούνται ότι μπορεί να γαντζωθείς πάνω τους. Αλλά γώ επειδή δεν είμαι τέτοιο άτομο… Μου αρέσει να τα περνάω και να τα ξεκαθαρίζω τα πράγματα μόνη μου”.

Ρίκα Διαλυνά: “Δεν πίστευα ποτέ ότι ήμουν όμορφη”

Η Ρίκα Διαλυνά αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς το 1954. Όπως δηλώνει εκείνη για αυτήν τη διάκρισή της: “Δεν πίστευα ποτέ ότι ήμουν όμορφη. Όταν ήρθα στην Αθήνα για να σπουδάσω στη Δραματική Σχολή και τη Σχολή Καλών Τεχνών, ένας φίλος του θείου μου και της θείας μου που ήρθα εδώ και με είχαν αναλάβει έβγαλε φωτογραφίες. Και έστειλε τη φωτογραφία μου στην εφημερίδα χωρίς να το ξέρω.

Και ξαφνικά είδαμε τη φωτογραφία στην εφημερίδα. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου έγιναν έξω φρενών, εγώ από την άλλη έλεγα ευκαιρία μήπως και πάω στην Αμερική, αλλά αφού δεν ήμουν όμορφη πώς θα γίνει αυτό! Από την άλλη είχα πει ότι αν δεν βγω στα καλλιστεία θα πάω να γίνω καλόγρια. Το είχα αποφασίσει. Και όταν πια βγήκα έγιναν πολλά γεγονότα για να το αποφασίσει ο πατέρας μου και η μητέρα μου”. Μάλιστα, στα τελικά της Μις Υφήλιος βγήκε στην πέμπτη θέση. Η Ρίκα Διαλυνά περιέγραψε και την περιπέτεια για να φθάσει στον διαγωνισμό ομορφιάς στις ΗΠΑ καθώς της απαγόρευσαν να πάει λόγω  αριστερών πεποιθήσεων.