Quantcast

Η συγγνώμη του 50 Cent στη Madonna για το «κράξιμο» στις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες

«Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα social media», σχολίασε η βασίλισσα της ποπ.

Ο 50 Cent ζήτησε συγγνώμη στη Madonna, μετά τα καυστικά σχολιά του για τιςφωτογραφίες που δημοσίευσε η σταρ στο Instagram.

Ο θρύλος της ραπ είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Ό,τι πιο αστείο! LOL. Αυτή είναι η Μαντόνα στο κρεβάτι να προσπαθεί να το παίξει "like a virgin" στα 63».

Σε απάντηση, η βασίλισσα της ποπ, σε stories της την Πέμπτη, σχολίασε: «Εδώ ο 50 Cent προσποιούνταν ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισες να με κακολογήσει! Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα social media», συνέχισε. «Η χαμηλότερου επιπέδου επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας», είπε και ολοκλήρωσε:

«Απλώς ζηλεύεις, δεν θα φαίνεσαι τόσο καλά όσο εγώ, ούτε θα διασκεδάζεις τόσο πολυ όταν θα είσαι στην ηλικία μου».

Ο 50 Cent έγραψε στο Twitter : «Πρέπει πληγωσα πολύ τα συναισθήματα της Madonna, πήγε και ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία του MTV από το 2003».

«Εντάξει, συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να πληγώσω τα συναισθήματά σου», συνέχισε. «Δεν ωφελούμαι από αυτό, σε κάθε περίπτωση, είπα αυτό που σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογραφία, ελπίζω να δεχτείς τη συγγνώμη μου».

Η Madonna δεν έχει ακόμη απαντήσει δημόσια στη συγγνώμη του.