Quantcast
Ιουλία Καλλιμάνη: Αυτό που με γειώνει είναι η πίστη μου στον Θεό - Είχα βιώσει bullying για τα κιλά - Real.gr

Ιουλία Καλλιμάνη: Αυτό που με γειώνει είναι η πίστη μου στον Θεό – Είχα βιώσει bullying για τα κιλά

Η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια η οποία τα τελευταία χρόνια γνώρισε μεγάλη επιτυχία, κατά την διάρκεια της συνέντευξης συγκινήθηκε μιλώντας για την βαθιά της πίστη στον Θεό.

«Αυτό που με γειώνει είναι ο Θεός και μπορεί να ακούγεται κλισέ πολλές φορές. Αν δεν είχα τον Θεό καθημερινά να σηκώνομαι να θυμιάζω να κάνω προσευχή και να λέω: Θεούλη μου, σε ευχαριστώ… Το λέω μέσα από την καρδιά μου και συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί αυτό με γειώνει», είπε η Ιουλία Καλλιμάνη.

«Λέω, Ιουλία ξεκόλλα το κεφάλι σου, είναι μια επιτυχία, ζήσε το, να το χαίρεσαι… Γιατί πολλές φορές δεν χαιρόμαστε. Βλέπεις ένα μαγαζί κατάμεστο, γεμάτο και πολλές φορές μπορεί να έχω τα δικά μου και λέω: Κάνε τον σταυρό σου κούκλα μου και βγες να το χαρείς γιατί αύριο, μεθαύριο μπορεί να μην το έχεις όλο αυτό».

 

Αν δεν έχεις πίστη δεν μπορείς να το διαχειριστείς, μόνο ο Θεός σε γειώνει», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχα βιώσει bullying για τα κιλά. Έχω περάσει διάφορες φάσεις με τα κιλά μου. Ήταν στη φάση που τραγουδούσα γιατί τραγουδώ από τα 17. Ήμουν όπως στο The Voice όταν συμμετείχα, μπορεί κάνα δύο κιλά παραπάνω» ανέφερε  και συνέχισε: «Εγώ τότε ένιωθα καλά με αυτό, αλλά υπήρχαν κάποιοι που μου έλεγαν να χάσω κανένα κιλό. Τώρα που γυμνάζομαι κι είμαι σε μία πιο υγιή κατάσταση είναι επειδή θέλω εγώ να είμαι έτσι κι όχι επειδή μου το λέει κάποιος. Συμβαίνουν αυτά.»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR