Quantcast

Ιουλία Καλλιμάνη: Ο μπαμπάς μου μπερδεύτηκε και είπε... άλλο όνομα στον παπά - ΒΙΝΤΕΟ

Την Ιουλία Καλλιμάνη υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού και για τις συνεργασίες της, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της το τελευταίο διάστημα.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει τελείως το τελευταίο εξάμηνο. Καινούργιες συνεργασίες, καινούργια εταιρεία, χωρισμός. Έγιναν όλα μαζί», εξομολογήθηκε.

Για το εάν σκέφτεται κάποια στιγμή να δημιουργήσει οικογένεια, είπε: «Θέλω να παντρευτώ και σαν τρελή να κάνω παιδιά. Δεν υπάρχει αυτό που λένε “να αφιερωθώ για τα επόμενα χρόνια στην καριέρα μου”. Πολλές φορές όταν το σκέφτεσαι έτσι, μπορεί να απορροφηθείς, να περάσουν τα χρόνια, να μην κάνεις ούτε καριέρα, ούτε τίποτα, ούτε γάμους και ξαφνικά να πεις “άφησα να περάσουν τα χρόνια;” Όλα αυτά έρχονται από τις ενέργειές μας, από το σύμπαν, από το Θεό» ανέφερε.

Βαφτίστηκε Ιουλία, από λάθος του πατέρα της που πίστευε πως το Ιουλία βγαίνει από το Ηλίας και είπε αυτό στον παπά.

«Με βάφτισαν Ιουλία από σπόντα. Ο παππούς μου ήταν Ηλίας και θα έβγαινα Ηλιάνα και ο μπαμπάς μου μπερδεύτηκε και είπε Ιουλία στον παπά. Έπαθα πλάκα. Έμαθα μεγάλη αυτή την ιστορία».

Οσον αφορά τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Γονίδη, είπε: 

«Έχω συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, αλλά η συνεργασία που έχω μέσα στην καρδούλα μου είναι με τον Σταμάτη Γονίδη, που έχουμε και ένα ντουέτο μαζί, το “Γυναίκα είναι” τον αγαπάω πάρα πολύ. Τεράστια περίπτωση ανθρώπου. Υπάρχει αγάπη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον οποίο επίσης έχουμε κάνει ένα ντουέτο για την ταινία “Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά”, το “Αξίζω”, με τον Μπο έχουμε κάνει τραγούδι, το “20 Χρονών”. Δεν το βλέπω ότι λέει πολλά να επιλέγουν εμένα τόσο γνωστοί τραγουδιστές, μια δουλειά είναι. Εγώ νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και προσπαθώ για το καλύτερο. Δεν είναι τυχαία η πορεία του καθενός, έχει δουλέψει γι’ αυτή».