Quantcast

Καρντάσιαν: Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου η Κόρτνεϊ και ο Τράβις Μπάρκερ -Bίντεο

Οι πρώτες εικόνες του γάμου της μεγαλύτερης κόρης της γνωστής οικογένειας με τον ντράμερ των Blink-182.

Ο πολυδιαφημισμένος γάμος ανάμεσα στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τον Τράβις Μπάρκερ πήρε «σάρκα και οστά» και είχε άρωμα Ιταλίας, αφού έγινε στο Πορτοφίνο.

Μάλιστα όπως, αναφέρει η βρετανική Daily Mail, ο ιταλικός οίκος μόδας Dolce & Gabbana επιμελήθηκε τα ρούχα των Καρντάσιαν αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ με αντάλλαγμα την δημοσιότητα που θα τους προσφέρει ο γάμος της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας!

Για τη νύφη οι D&G έραψαν  ένα μίνι νυφικό με την τεράστια ουρά, ενώ ο γαμπρός φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι.

Η Κόρτνεϊ και ο εκλεκτός της καρδιάς της, ντράμερ Travis Barker βρίσκονται μαζί με τις οικογένειες τους στην Ιταλία τα τελευταία 24ωρα και έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις στρέφοντας επάνω τους τα φλας των φωτογράφων.

Νωρίτερα το μεσημέρι η οικογένεια παρέθεσε ένα λουκούλλειο γεύμα στους καλεσμένους με ιταλικά εδέσματα, γλυκά και πανάκριβα ποτά.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι τέλεσε τον πολιτικό γάμο του, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του και σήμερα αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία των αγαπημένων του προσώπων.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ η Κόρτνεϊ και ο ντράμερ των Blink-182, Τράβις Μπάρκε μένουν στο superyacht Regina D'Italia μήκους 213 ποδιών, το οποίο είναι αγκυροβολημένο κοντά στο κάστρο.