Quantcast

Κάτια-Νανά Μάνου - Κώστας Καραφώτης: Επτά μήνες ευτυχίας

Με χίλια τρέχει το ειδύλλιο του αγαπημένου τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη και της personal trainer Κάτιας-Νανάς Μάνου. Οι δυο τους ήδη συγκατοικούν και τεστάρουν τη σχέση τους.

«Γεννημένος είμαι για σένα και για μένα είσαι εσύ, μας ενώνουν πάθη και λάθη που κάναμε μαζί», είναι οι στίχοι του νέου τραγουδιού του Κώστα Καραφώτη με τίτλο «Ή εγώ ή κανένας». Ο αγαπημένος ερμηνευτής έχει έναν ακόμη λόγο να τους τραγουδά με νόημα, αφού τους αφιερώνει στη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, ο τραγουδιστής εδώ και αρκετό καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της πανέμορφης Κάτιας-Νανάς Μάνου, με την οποία μοιράζονται και την ίδια καταγωγή και την αγάπη τους για τα Τρίκαλα. Η σχέση τους μετρά επτά μήνες, ενώ το ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει ήδη περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό της συγκατοίκησης, με τους δύο ερωτευμένους να μοιράζονται όλο και περισσότερο χρόνο.

Ο Κ. Καραφώτης δεν επιθυμεί να προβάλλει την προσωπική του ζωή. Το αντίθετο μάλιστα. Θέλει να επικοινωνεί μόνο τα επαγγελματικά του βήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι τώρα οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση παρά τις κοσμικές προσκλήσεις που δέχονται.

Το ζευγάρι βρίσκει τρόπους να περνά καλά επιλέγοντας να διασκεδάζει σε μέρη που δεν καραδοκούν τα φλας των φωτογράφων, ενώ ταξιδεύει εντός και εκτός Ελλάδας, κάτι που αρέσει πολύ και στους δύο. Μάλιστα, πριν από κάποιες εβδομάδες, ο Κώστας και η Κάτια-Νανά πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στο Μιλάνο, όπου απόλαυσαν τον έρωτά τους χωρίς να ανησυχούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο «Estet Athens», στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου, παρουσιάζοντας ένα αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Εκτός από τον νέο του δίσκο με τίτλο «Ή εγώ ή κανένας», πρόσφατα κυκλοφόρησε και το βιντεοκλίπ του ομώνυμου τραγουδιού από την Panik Platinum, σε μουσική του Χρήστου Σαντικάι, στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη και σκηνοθεσία του Τάσου Αμαραντίδη.

Η αγαπημένη του Κάτια-Νανά, εκτός από την αγάπη της για τη γυμναστική, έχει και καλλιτεχνική φλέβα. Ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.