Quantcast

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Ενα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους

Ο αργυρός ολυμπιονίκης του πόλο Μάριος Καπότσης και η εκρηκτική περφόρμερ Κόνι Μεταξά απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους και τον έγγαμο βίο με χαλαρή διάθεση.

Ζουν μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους. Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης πέρασαν το κατώφλι του 2023 ως παντρεμένοι και απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο τους.

«Το 2023 θα είναι η χρονιά τους», αναφέρουν στη Realnews άτομα που τους ξέρουν και γνωρίζουν το δέσιμο που έχουν ως ζευγάρι, αφήνοντας να εννοηθεί πως σύντομα θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους. «Η ζωή μας με την Κόνι δεν άλλαξε μετά τον γάμο. Πιστεύω όμως ότι, αν έρθει κάποια στιγμή ένα παιδί, θα αλλάξει. Προς το παρόν, δεν το σκεφτόμαστε», δήλωσε πρόσφατα ο Μ. Καπότσης, αποτυπώνοντας με πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας την περίοδο τρυφερότητας και ηρεμίας που διανύει η σχέση τους. Την περασμένη Κυριακή, η Κόνι και ο Μάριος συνάντησαν καλούς φίλους στο κέντρο της Γλυφάδας για καφέ και brunch. Κάτοικοι της περιοχής είναι εντυπωσιασμένοι από το πόσο απλοί και προσιτοί είναι ο αργυρός ολυμπιονίκης του πόλο και η εκρηκτική περφόρμερ. Τόσο η Κόνι όσο και ο Μάριος, φορώντας casual sport ρούχα, απόλαυσαν τον καφέ τους μαζί με τους καλούς τους φίλους, με τα γέλια και τα πειράγματα να είναι ασταμάτητα. Το βράδυ, οι δυο τους επέλεξαν τη θαλπωρή του σπιτιού τους και έκαναν cocooning απολαμβάνοντας μια ταινία και τρώγοντας πίτσα.

Το ζευγάρι, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης επισφράγισε τον έρωτά του και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο καλοκαίρι στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, στις 9 Ιουλίου οι δυο τους χόρεψαν τον χορό του Ησαΐα στον Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ στα Χανιά, με 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους. Μάλι στα, έκαναν δεύτερο γάμο, αλά αμερικανικά, ενώ στο γαμήλιο πάρτι έδωσαν το «παρών» πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι, με την Ελένη Φουρέιρα, καλή φίλη της Κόνι, να τους αφιερώνει τις επιτυχίες της.

Τιμητική διάκριση

Πριν από λίγες ημέρες, ο αργυρός ολυμπιονίκης του πόλο τιμήθηκε από τον δήμο Μοσχάτου - Ταύρου και τον δήμαρχό του Ανδρέα Ευθυμίου για την προσφορά του στον αθλητισμό. Ο Μ. Καπότσης, που πριν από περίπου έναν χρόνο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα πόλο, παρά τη μεγάλη επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τα τέλη του 2021 είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης.